- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Symbio
senior tag
válasz
palbence
üzenetére
Ha kiszívod a meleget felül, akkor ezzel az alsó és első ventilátorok hatásfokát is növeled (egy erősebb húzat lesz a házban), ergo jobb lesz a hűtés.
12V->5V: egy molex csatiban felcseréled a sárga (12V) és piros (5V) vezetékeket és arra dugod a ventilátor csatlakozót. -
kelzsoca
félisten
válasz
palbence
üzenetére
Ha nagyon búg, akkor tedd át a 12V-ról 5V-ra a ventit és csendben lesz, igaz csak fele annyit pörög ~500-at, de az a kis légmozgás is ki tudja húzni a meleg levegőt a házból!
Fentre nem sok értelme van úgy fordítani a ventit hogy a friss levegőt szívja be a házba, mivel a meleg felfelé száll alapból

-
-
Peti78
őstag
válasz
palbence
üzenetére
A legegyszerűbb és legjobb megoldás, hogy elfelejted az oldallapot, és befeded a lyokakat rajta. Jobb huzat lesz a gépedben. Én megnéztem, még alacsony frdulató 14 es ventivel is minimum 1-1.5 centire el kell tartani a rácstól a ventit h ne zúgjon mint A SZAR! Ha kevés az alaplapi csati, akkor vagy Y kábelt csinálsz, megvan kb 80 ftből, vagy ha olcsó szabályzó kell akkor revoltec, de ez némely ventivel gerjed állítólag. Ha ezekre még raksz elosztót akkor már 8 at szabályozhatsz. Már ha elbírja.
ha jobbat akarsz vegyél ilyet -
Symbio
senior tag
válasz
palbence
üzenetére
Egyéb lehetőségek:
- távtartó szilikon gyűrű, vagy bármi, ami picit eltartja a ventit a rácstól és csillapítja a rezgést (már az alsó műanyag szűrő is segít)
- kivágod az oldalfalon a rácsot és egy drótos ventivédőt raksz a helyére (mert főleg a szélzaj okozza a hangoskodást) -
petho0506
tag
válasz
palbence
üzenetére
Én szigetelő szalagot használtam, a Praktikerben is tutira találsz. A táp kábeleit is ezzel tekertem be, amig nincs pénzem kábelharisnyára ez is megteszi
. Sok színben lehet kapni és olcsó. A táp alá meg ahogy itt a fórumba régebben láttam dupla szúnyogháló lapot ragasztottam. -
Gerisz
addikt
válasz
palbence
üzenetére
Hú wazz lustaság!
Olvass vissza vagy használd a keresőt!
Ez a téma milliószor felvetődik!3 venti van benne!
Ha poros helyen laksz akkor mindegy mert ha bejut a gépházba akkor a tápba is bejut.
Öcsémnek az 590-ben kicsit se poros az egyetemen.
Nekem otthon kegyetlenül az.
Én vágtam bele plexit, estére ha sikerül dobok fel képeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Path of Exile (ARPG)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- A szaúdiaknál keres újabb befektetőket az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

valaki már kérdezte

. Sok színben lehet kapni és olcsó. A táp alá meg ahogy itt a fórumba régebben láttam dupla szúnyogháló lapot ragasztottam.