- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Nos így kézzel benyúlva (lepattintva a ház oldalát), 2 óra gém után abszolút hűvösek a procihűtő lemezei, azt hiszem, nem bántam meg ezeket a Noctua ventiket
Végül is csak a felső-oldalsó helyen nincs ventillátor (meg alul), a többi mind megy, szóval nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot. Legalább azt kapom érte, amit vártam, nem? 
Amúgy nem hinném, hogy rossz lenne az érzékelő, mert a régi processzor hűtőmnél, 90 fok körül (néztem Everesttel, egyszer megnéztem, elmegy-e) elkezdett sípolni a gép, mint az állat
90 fokra volt beállítva alapból a deszkán, hogy kapcsolja ki a gépet. Ezek alapján a minimum érték, amit elértem (8-9 fok mag 1-nél), lehetséges elviekben, nem?
De azért magam is meglepődtem, mennyire jó ez a hűtő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Végül is csak a felső-oldalsó helyen nincs ventillátor (meg alul), a többi mind megy, szóval nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot. Legalább azt kapom érte, amit vártam, nem?
De azért magam is meglepődtem, mennyire jó ez a hűtő...