- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Apple notebookok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Nem, mert léghűtéssel nem lehet szobahőmérséklet alá hűteni a processzort, fizikai akadályai vannak. Ugyanis, ha 20 fokos a szobád, akkor 20 fokos levegőt fújsz a bordára, ráadásul a borda és a proci között sem tökéletes a hőátadás, szóval a procinak mindenképpen melegebbnek kell lennie mint a levegő hőmérsékletének a szobádban. Persze jó hűtő esetén nem sokkal.
-
Fori23
őstag
Úgy, hogy nincs hidegebb akkor sem. Nem vagy hőmérő, Neked hőérzeted van.
Mikor nem fúj a szél a saját tested által felmelegített levegő vesz körbe, a szél viszon ezt elfújja körüled.
A logikáddal nagy szélben megfagyhatna a víz +5C fokon."mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
Szajbee
tag
Szervusz Emmm kollega
Én is ilyen hűtőt szeretnék beszerezni, mint a tiéd, csak az se 1366-os verziót, de akadna vele problémám. Meg tudnád nekem nézni (mérni), hogy milyen magasságban kezdődnek a procitól mérve a lamellák? Az a gondom, hogy lehet belógna a ramjaim fölé (nem biztos, de bitos ami biztos alapon jó lenne tudni), és nekem elég magasak a modulok.
Meg ugye el lehet ezt forgatni 90 fokokkal (ugye a négyzet alap miatt), nem fix a fújási irány? Nekem P6T Deluxe-om van, és hátrafelé szeretném természetesen fújatni.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Szajbee
tag
TR3X6G1600C8D-m van, és lehet bepakolnék még egy ilyen kitet később, szal tele lenne mind a hat mem slot, és a procihoz közelebb lévő fölé lóg. Ugye az 1366-os verzióhoz 2 db venti van, és így az a méret 120 mm lenne a honlapjuk szerint, tehát középről 6 cm a ramok irányába. És így fölé lóg. Ahogy bedugtam a gépbe a centit (lusta voltam kiszedni a modult ), kb 5 - 5,5 centit mértem magasságra, de majd én is lemérem pontosabban. Kár lenne érte, ha nem férne be Mondjuk akkor még mindig marad az S12-es felállás egy másik bordával...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest