Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
Köszönöm a választ! Próbáltam ezzel a verzióval is, és ugyanúgy jártam, mint a linkelt hozzászóló, amikor rootolva csatlakoztattam. Sárga volt a bal alsó szín, rootra nyomtam, jóváhagytam, dolgozott, és mindig újra kidobta az aktív root gombot, passzív backup gomb mellett. Próbáltam mindenféle módban, leszedve a rootot is. Ezért próbálom meg a Flashtoolos mentést, melyhez az Általad küldött számsor lesz szükséges, már csak abban bízom, hogy ezen alkalmazással nem lesznek ilyen váratlan gondjaim. Mindezt csak holnap délután. Köszönöm még egyszer a segítséged!
Ja? És a hibaüzenet hivatkozását felraktam a 683-as hozzászólásban. Ha ki lehet belőle valami okot hámozni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest