Új hozzászólás Aktív témák

• kameleon2

újonc

Sziasztok! Van egy új kínai telefonom és elkövettem vele a kezdők hibáját. Egy apk elállította a wifi beállításaimat annyira, hogy teljesen meghalt. Gondoltam mit árthat egy grafikus felületről kiadott reset parancs hiszen biztosan nem rendszergazdaként fut le... Hát .. de... Annyira, hogy a gyári IMEI számaimnak annyi. Minden funkció megy tökéletesen - csak éppen a lényeg - a telefon nem. :( Odáig eljutottam lélekben, hogy a kínai gyártótól is kértem segítséget, de most ugye a holdújév ünnep van... Ezért beszereztem MTK droidtoolst stb.. Tutin vissza is tudnám írni a gyári IMEIT, ami a telefonon van - de a droidtools hibásan írja vissza. Az utolsó számjegyek az 1. IMEI-nél ...19 a 2.nál ...20 lenne a matrica szerint, de ehelyett ...10 és ...28 íródik be. Mi lehet a gond? a 2.5.2 verziót töltöttem le - ezt találtam a legfrisebbnek. Ha nem a gyári számok kerülnek vissza - joggal büntethetnek meg. Ha a gyárit backupolom - tudnám végre ismét használni a készüléket. Már arra is gondoltam, hogy lementem a mostanit és a backup fájlt módosítom, de teljesen megakadtam. HELP! Annyit még... úgy vettem észre a droidtools az utolsó számjegyet figyelembe se veszi. Arra gondoltam esetleg bug lehet? :F

Új hozzászólás Aktív témák