Új hozzászólás Aktív témák
-
kameleon2
újonc
Sziasztok! Van egy új kínai telefonom és elkövettem vele a kezdők hibáját. Egy apk elállította a wifi beállításaimat annyira, hogy teljesen meghalt. Gondoltam mit árthat egy grafikus felületről kiadott reset parancs hiszen biztosan nem rendszergazdaként fut le... Hát .. de... Annyira, hogy a gyári IMEI számaimnak annyi. Minden funkció megy tökéletesen - csak éppen a lényeg - a telefon nem.
Odáig eljutottam lélekben, hogy a kínai gyártótól is kértem segítséget, de most ugye a holdújév ünnep van... Ezért beszereztem MTK droidtoolst stb.. Tutin vissza is tudnám írni a gyári IMEIT, ami a telefonon van - de a droidtools hibásan írja vissza. Az utolsó számjegyek az 1. IMEI-nél ...19 a 2.nál ...20 lenne a matrica szerint, de ehelyett ...10 és ...28 íródik be. Mi lehet a gond? a 2.5.2 verziót töltöttem le - ezt találtam a legfrisebbnek. Ha nem a gyári számok kerülnek vissza - joggal büntethetnek meg. Ha a gyárit backupolom - tudnám végre ismét használni a készüléket. Már arra is gondoltam, hogy lementem a mostanit és a backup fájlt módosítom, de teljesen megakadtam. HELP! Annyit még... úgy vettem észre a droidtools az utolsó számjegyet figyelembe se veszi. Arra gondoltam esetleg bug lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest