Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fripi9608
csendes tag
Ma válaszolt a PR Telecom a levelemre:
"Társaságunkhoz beérkezett kérdésére az alábbi választ küldjük.
A GINOP-3.4.1 pályázati kiírás keretében - ami 2016-ban történt – Kovácsvágás település szélessávú lefedésére elnyert támogatás révén kell megoldani a települések széles sávú lefedésének lefedési és elérési hálózati fejlesztéseit. A pályázat keretében zajló projekt első lépésben a településeken belüli lefedési feladatokat hajtotta végre a nyertes pályázó, ezek mind elkészültek. A települések elérési hálózati fejlesztései jelenleg is zajlanak. A megvalósítást számos tényező hátráltatta, úgy mint:
• a pályázat elnyerése óta végbement jelentős munkaerőhiány alakult ki,
• eszközök és anyagok szállítási határidejének meghosszabbodása,
• kivitelezési költségek, illetve eszköz és anyag jelentős áremelkedése, (forint árfolyam ugrás)
• áramszolgáltatók részéről megváltozott üzletpolitika miatt a szükséges oszlop bérleti szerződések és hozzá szükséges tervezési és kivitelezési munkák időbeli elhúzódása (ez nem PR-Telecom oldali feladat), ráadásul itt az érvényes NMHH engedély is lejárt, az elhúzódó hozzájárulás elmaradása miatt
• Pénzügyminisztérium és a Magyar Fejlesztési Bank oldali ügymenet akadozása társaságunk számára a projekt finanszírozását jelentős mértékben megnehezíti és a támogatási összegek folyósításának hiányában, nem tudjuk garantálni a megadott határidők pontos betartását.
A fenti tényezők hatására a projekt befejezési határidő több esetben is módosításra került a Pénzügyminisztériummal, és jelen esetben is folyamatban van egy módosítási eljárás.
Megértését megköszönve ! "
Pár év és lesz gyors net
-
KROK640
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #4293 üzenetére
És szerintem nem is nagyon lesz most a vírus miatt
-
Totya16
újonc
Hali!
Én is Tiszaföldvári vagyok, elég sok helyen van már kiépítve a hálózat, bár a város egyes részein sajnos még kábelek sincsenek, kötöződobozok, oszlopok stb., nekem 2020 dec. 31. határidőt írtak a T-től, sajnos nem lett belőle semmi.
Remélem a már kiépített hálózatot akarják beüzemelni ezzel, vagy még az is jó lenne ha begyorsítanák a kiépítést.
-
user12
őstag
válasz
Akosman #4294 üzenetére
Ezt a kérelmet a T adta be.
A PR az eon infrastruktúrát használja, ha a túlnyomórészt villanypóznákon (is) látsz mozgolódást, új kötődobozokat, újonnan kihúzott optikai kábelt, stb, akkor ő is fejleszt valamit.
Telekomnál árulkodó jel a telefonpóznákon megjelenő szürke és fekete kötődobozok T logóval. -
user12
őstag
-
madagaszkar
tag
válasz
bizmark6 #4274 üzenetére
Üdv!
Nálam 2017. novemberében lett behúzva az egész községben az optika, elosztók a dobozokban bekötve, csak rá kellene csatlakozni. Na azóta semmi! A szolgáltató honlapján elérhető szórólap szerint, nálunk elérhető az optikai szolgáltatásuk. A valóságban azonban mégsem. Nem is hirdettek, szóró lapokat nem osztogattak, személyes érdeklődésemre az volt a válaszuk, hogy még nem elérhető a szolgáltatásuk az én községemben.
Ennek már több mint 3 éve!! Szamosnet Kft. Fehérgyarmati járás. Még szerencse, hogy a Telekom közben 2 éve fejlesztett ADSL-ről VDSL2-re, így bondinggal elérhető a 100/30-as sebesség, a korábbi 14/1 helyett. -
the.odzsy
aktív tag
válasz
bizmark6 #4281 üzenetére
Kösz! Elméletileg akkor lesz másik kettő is. Egy Invitel és egy Oroscom.
Kíváncsi leszek az Oroscom mennyiért adja majd a szolgáltatást. Mert az Invitel az 6100 Ft-ért adja a tv. internet, telefon kombót.
Nálunk nem lesz egyelőre konkurenciája, úgy hogy ha tudsz már valamit, légy szíves értesíts! -
bizmark6
tag
válasz
the.odzsy #4275 üzenetére
Van,kettő is.Van az invitel,valami kábeles 10/2 kb 6000ft,Illetve Kitnet (mikrós net)ez van nekem is,33/6 4200ft.De sokat szakadozik,esőben lassú,vasárnaponként kb fél napra megszűnik.Hiába írok a szolgáltatónak,vagy hívom,valami hülye indokkal magyarázzák.Sőt ha kedvük van még önkényesen lassítják (elméletileg) a "korlátlan" netet.Alig várom,hogy megszabaduljak tőlük.
-
trec12
addikt
Vas megye Inviteles területeiről - első sorban Sárvár, Celldömölk - tud valaki valamit Digi fejlesztésről? Mobil megy régebb óta - meg most már ott is kérhető bárkinek, nem kell hozzá sem meglévő Invitel sem Digi műholdas előfizetés sem
- de optika egyelőre sehol..
-
KROK640
nagyúr
válasz
zsida.kornel #4244 üzenetére
nyilván késnek a vírus miatt
Itt is húzogattak kábeleket még tavaly nyáron, azóta sincs semmi. -
the.odzsy
aktív tag
Ez van. Régebben izgatott a dolog, de most már tojok rájuk. Gyerekkoromban még vonalas telefon sem volt felénk, na meg csak fekete- fehér tv hétfői adásszünettel. Megvoltunk nélkülük, és most is el vagyok a jelenlegi helyzettel.
Ha valami érdemleges történik majd jelentkezem. -
Diák66
őstag
válasz
the.odzsy #4275 üzenetére
Hát ha már ki van húzva az optika, az jó jel. Amúgy az engedélyeztetések, határozatok stb.... ami ennyi ideig elhúzza a dolgot. Borzalmasan lassúak itthon a hatóságok. Na meg hát ahol nem épült még semmi.....nálunk se történt semmi, de két hónapon belül meg kellene lennie. Nem lesz meg, 1000%. Annyi ember keze alatt meg kell fordulnia a papíroknak (és ugye jóvá kell hagyni.... ha valami változik, újra kezdeni az egészet...) hogy majdnem hogy lehetetlen idehaza bármit is kihúzni, lefektetni. Meg hát ugye az anyagi vonzata a dolgoknak.....
-
bizmark6
tag
válasz
the.odzsy #4272 üzenetére
Hát,nem akarlak elszomorítani.Nálunk (sarkadi járás,mezőgyán)szintén invitel,de az oroskom épít( vagy nem) [link] .Annyi a haladás,hogy oszlop megvan,optikai kábel ki van húzva,2020 tavaszán készült,azóta semmi.Közben a digi átvette az invitel hálózatát,amire szintén húztak optikát(dátum ua.)Tehát van két hálózat,szolgáltató semmi.Alszanak.
-
e90lci
senior tag
válasz
Sirandrish #4271 üzenetére
Itt 4-5 évig már biztos nem,utána meg már egyáltalán nem lesz pénz rá.Főleg itt kiesünk mindentől senkinek nem érdeke.Van max 500/22 Telekom (annyiért amennyiért máshol a 2000/1000),már ahol,többi meg mehet az istenhez panaszra.Ennyit a nagy fejlesztésekről.De azért még mindig szerencsés helyzetben vagyunk,van ahol még normális mobil net sincs.Vissza a kőkorba ha így haladunk.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
blessbygod #4269 üzenetére
Nálunk szintén Invitel SZIP 2020. dec 29. befejezéssel, [itt] ami még most is szerepel az Invitel oldalán.
Viszont a kapcsolatfelvétel során kiderült, hogy ezt visszaadták, és az Oroscom nyerte második körben. [itt]
Nem értem az egészet, de lényeg, hogy a mezőkovácsházi térségben itt nálunk (Kaszaper), megkezdték az oszlopok leállítását, gerinc vezeték egy részének kiépítését. Jobban örültem volna az Invitelnek, de ez van, legalább lecserélődik a régi elavult koax hálózat. Nem tudni hogy alakul az ár majd, de meglátjuk. Február 28-ra szól a projekt vége. -
Sirandrish
legenda
válasz
Lajosnagy17 #4270 üzenetére
Tiszalökről mikor olvashatok már ilyet? 2040ben?
-
Lajosnagy17
senior tag
Öskü település FTTH hálózat építése (T.sz.: OSK_FTTH_01) előzetes bejelentés nyilvántartásba vétele
DIGI
-
blessbygod
csendes tag
válasz
placeboHUN1 #4263 üzenetére
Nálunk 2018 decembere volt a határidő. Azóta minden év szeptemberében +1 évvel eltolják (és átírják a honlapjukon is a dátumot). Most már 2021 december szerepel a határidőnél. Szomorú, hogy semminek nincs következménye.
-
Ic3man
tag
válasz
djzotya1983 #4208 üzenetére
Neked már az új Sagemcom F@st 5670 modemet adták?
Közvetlenül a gépbe dugtad a modemet vagy router is van közötte?
Szóval, hogy néz ki a hálózatod!? -
the.odzsy
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #4265 üzenetére
Kösz!
-
Lajosnagy17
senior tag
-
GURUlok
újonc
Az szép. Meg az is, ahogyan ezt az egészet kommunikálták (sehogy), a honlapjukon továbbra is ott figyelnek a (többségében már lejárt) határidők.
Ott is átadják a hálózatot, ahol már valamit megcsináltak? Mint korábban írtam nálunk áprilisban felrakták a dobozokat, és azóta csend. Persze a pályázati oldalakon sem derül ki semmi, annyit meg tudtam nézni, hogy ezután felvették a támogatási pénz 90%-át. Aztán leléptek. Mondjuk nem biztos, hogy ezzel rosszul járunk, de hogy így mire lesz kész... -
the.odzsy
aktív tag
Halló!
Van valaki Öcsödről? Melyik szolgáltató épít hálózatot? Az oszlopok már le vannak állítva és rajtuk a doboztartó konzol. Épp ma jártam arra. Meg láttam Rákócziújfalun már kiépítették az optikát, ott ki szolgáltat? -
mufuee
csendes tag
válasz
Lajosnagy17 #4258 üzenetére
Azért az szép hogy 4 évig semmit nem csinálnak és akkor azt mondják hogy bocs de kiszállunk. Ha rajtam múlna keményen megködbérezném. Na mindegy.
Kiváncsi vagyok melyik cég tud erre 30mbit feletti mikros netet, mert a Technotel max 10et. A legjobb hogy a szomszéd faluba mobilos térerő sincs szinte 🤔 -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
torokgabor #4253 üzenetére
Én beszéltem a polgármesterrel, Októberben adták be a környező településekkel a terveket a Telekomnak.
Nincs további hírem azóta.
Írtam a Telekom fórumra ott nem hallottak róla, hogy Keszthely és környéke tervezve lenne 2021-re.
-
mufuee
csendes tag
válasz
Lajosnagy17 #4256 üzenetére
Arról esetleg info hogy ki vette át ha átvette egyáltalán valaki?
-
balika21
tag
Sziasztok,
Pápa mellett mi a helyzet, most hogy elkezdik a M83-ast építeni, nem hallani változásról? Konkrétan Takácsi érdekelne.
köszönöm, ha van infótok.
-
mufuee
csendes tag
Sziasztok.
Hát edig bizakodva olvastam hogy hol merre milyen ütemben haladnak, folyamatosan nyomoztam hogy nálunk mi a helyzet (Balatonfüred járásban, Pécsely Vászoly viszonylatban)
Pr Telekom nyert, első határidő 2018 december... Azóta csak hitegetés ment. Mint megtudtam a Pécsely Vászoly közötti gerinc sincs még kész. Senki nem tud semmit, se polgármester se ügyfélszolgálat senki.
Pr oldalan büszkén fenn hogy itt bizony lesz szip-i szuper internet.
Írtam KIFÜ-nek amire ma jött a válasz és a fekete leves.
A PR 2020ban visszalépett. 😠
Helyette van Telenor SZIP 9000/hó 30Gb vagy állítsuk szerint mikrohullámú ami tud 30Mbit felett.
Na mondom ha ez így van gyorsan írok is a szolgáltatómak hogy ha ez lehet miért nem azt fizetem 😁
A válasz, max 10MBit/sec le havi 6000 ért 😣😣😣
Köszönjük szépen, nesze neked SZIP meg digitális oktatás meg a digitális jólét.
Bocsi hogy ezt ide biggyesztettem csak ki kellett írnom magamból.
Azért ha tud valaki valamit az érintett területről, ossza már meg velem.
Köszi
Pacsi mindenkinek -
torokgabor
csendes tag
válasz
Lajosnagy17 #4250 üzenetére
Kedves Lajos,
Nagyon köszönöm. Van is kontakt az MVM-hez, de ahogy írod, semmit nem csinálnak. Telekom áprilisban annyit írt, hogy keressem meg a jegyzőt, polgármestert, s kérjenek igényt.. A műszaki osztálynak írtam, válasz nem jött írásban, szóban annyi, hogy én gyűjtsek aláírást. Siralmas az egész Önkormányzat, de a T is, meg a többiek. Znet ígérte, hogy 2020-ban meg lesznek az optikával, de a tervezésig jutottak.
Marad akkor egyelőre a Telenor Hipernet Home, amit 4 éve használunk, de jó lenne a munkához egy stabilabb rendszer. Ára nem rossz 5.300 Ft-ért tévével együtt, megakadás nem volt, de akkor is a vezetékes az vezetékes.
Köszi szépen! -
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17 #4250 üzenetére
A Metalcom Győr környékén optokázik, a kisebb falvakban, illetve Pannonhalmán. Legutóbb ezeket láttam.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
torokgabor #4248 üzenetére
A Balatongyöröki (és környéke) fejlesztésekkel kapcsolatban:
-MVMNET nyert a SZIP -es fejlesztési pénzt, de az elmúlt három évben nem csináltak semmit. Az év elején aláírtak szerződést a MetalCommal 2021/12/31-ei fejlesztési határidővel. Se híre se Hama a fejlesztésnek ezidáig.
-Telekomról halottam, hogy optikai hálózatot fejleszt 2021-ben. Nincs megerősítve
-a DIGI jelen van Hévízen az INVITEL révén, de szerintem ennek a legkisebb az esélye
-Van DIGI mobil stick 50GB héttel egy ezresért, ha van valamilyen a DIGI előfizetésed. A sebesség nem túl nagy. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
torokgabor #4248 üzenetére
Én ZNET-et használok, van 240Mbit-es internetjük koaxon. Nem olcsó, de nem 10Mbit.
WWW.ZT.HU
-
torokgabor
csendes tag
Sziasztok,
Tud valaki valamit a balatongyöröki térségben hálózatfejlesztésről? Mi újépítési részen vagyunk már 18 hónapja, 36 hónapja próbálok vezetékes netet intézni, de még mindig csak a Telekom lenne réztechnológián, cca. 10/1 Mbittel, ami rosszabb, mint a Telenor mobilnetünk most 50/10-el kb.
Köszi
-
zsida.kornel
tag
válasz
Lajosnagy17 #4245 üzenetére
MVM net volt írva a szallagjukra talán, de csak elmentem mellette kocsival, nem emlékszem pontosan.
-
Lajosnagy17
senior tag
Mellesleg a DIGI mintha a gerinchálózat kiépítésére fókuszálna, talán ezzel a lépéssel könnyedén megtudja akadályozni, hogy más is hálózatot építsen, legalábbis erősen meggondolja.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
zsida.kornel #4244 üzenetére
Azt tudod,hogy melyik cég húzta ki, mert elvileg a DIGI/INVITEL párosnak kellett volna. Ha a gerinc megvan, felpakolni a kábeleket a villanyoszlopokra megvan hamar.
-
zsida.kornel
tag
Valaki elcsípett valami infót invitel zirci járásról? Már egy éve kb keresztülhúzták kis falumon (Olaszfalu) a gerincet, de azóta elnyelte a "szakikat" a föld. Február 28.ra van kiírva a befejezés, de az előbbi évek rutinja szerint biztos eltolják még pár évvel
-
the.odzsy
aktív tag
A mai nap ez jelent meg a polgármesterünk facebook oldalán:
"Az optikai kábel lefektetéséhez elkezdődtek a földmunkák a településen. Kérjük a lakosság türelmét és megértését az esetleges kellemetlenségek miatt."
Ezzel nincs is baj, de a kábeleket oszlopokon viszik illetve most csak valami ORFK térfigyelő kamerákat telepítenek (ahhoz állítottak le pár póznát, úgy hogy ez nem lefektetés), az optikai internet kiépítése jövőre van kitűzve. Azért elég jól tájékozott a témában az önkormányzat. Na mindegy ez már egy jó jel és jövőre remélem kész lesz az optikai hálózat.
-
user12
őstag
válasz
the.odzsy #4235 üzenetére
Több milliós készüléket én eddig 2 nagyobb cégnél láttam, de azt csak a saját embereik használják.
A kisebb-közepes cégek inkább megveszik az olcsó kategóriát (600-900e HUF), hajtják ameddig megy, vagy bérelnek egyet - persze tisztelet a kivételnek, elvétve olyan is van, aki ad a minőségre (pl Uvex munkaruha, Fluke műszerek, stb). -
kory1987
tag
Tiszteletem!
érdeklődnék, hogy Velencén (2481) mikor várható a bekötés? A külsős cég a gerinchálozat kiépítésével tudomásom szerint végzett.
Köszönettel KornélSzia Kornél! Köszönjük megkeresésedet. Velencén több lépcsőben és ütemben fejlesztünk, melyet most a rendkívüli helyzet is megnehezít. Nagy valószínűséggel 2020. év végén és 2021. év közepére is várható hálózatunk átadása.
tcom válasz
-
Diák66
őstag
Valószínűleg kiadják a nagyobb cégek alvállalkozónak a munkát.... bár ez nem sok jót jelent. Látod alább egy posztban már munkaerő közvetítőt is alkalmaztak. Lassan oda jutunk, hogy a szolgáltató arra kér minket, hogy segítsünk kiépíteni a hálózatot, ha szeretnénk optikát.
-
the.odzsy
aktív tag
A SZIP 1. körben nálunk is az Invitel nyert. Viszont az idén, amikor fel vettem velük a kapcsolatot, akkor úgy nyilatkoztak, hogy már nem hozzájuk tartozik a projekt, hanem az Oroscom-hoz (akinek még normális weboldala sincs, sőt az ÁSZF-je is ősrégi ... de most is ők szolgáltatnak nálunk valami követhetetlen módon). Ezzel nincs is baj . hiszen tavaly ők kivitelezték az Invitel Szip optikáját Makó térségben a honlapjukon pedig ez már szerepel mint pályázati kiírás a térségünkre. Továbbá megbízható információ alapján jövőre megkezdik a kivitelezést. Valami ORFK térmegfigyelő kamerás projekt is van, azt már megkezdték, dobozok. optikai kábel felrakva... Nem tudom hogy megy ez pályázgatás, meg azt se hogy került ki az Invitel kezéből és ment át egy másik céghez. A lényeg hogy meglegyen. Csak az bennem egy kis félsz, hogy az Invitel Digi kézbe kerülésével azért jó áron és nagybb cégtől kaptunk volna szolgáltatást. De mindegy csak legyen meg a hálózat, és lehessen köttetni be a netet. A többit majd meglátjuk (milyen sebesség, milyen ár...)
-
geridon81
csendes tag
Itt Tarnazsadány- ban már 3 .éve nem történik semmi !!!
Berotel le nyúltam a pénzt -
Amita
csendes tag
válasz
kory1987 #4225 üzenetére
Hát ez érdekes. Akkor nem egyszerre fejezik be az egész gárdonyi kistérséget? Településenként kell kérni vagy mi? Nálunk tavaly december óta fent vannak a dobozok, kihúzva a kábel, aztán azóta se kép se hang. Most Velencének nekiállnak, a többi meg tovább várhat? Ráadásul ez a Lmake Kft nekem tök új, mint kivitelező. Eddig róluk szó sem volt a pályázatban...
-
kory1987
tag
https://nmhh.hu/cikk/216454/CS24647182020_sz_hirdetmeny__Gardony_Jaras_GINOP_341152017_00260__Velence_helykozi_optikai_kabelhalozat_epitese__epitesi_engedely
dobozok már fent vannak, már a hálozat ki lett építve.. most jön az eon?
-
taki01
őstag
válasz
djzotya1983 #4222 üzenetére
Nem vagyok elkeseredve, mert én vagyok az utolsó akihez még lehet kötni a Telekom koax kábelt. Utánam már csak inviteles ADSL érhető el. Majd 10 évig használt és szenvedtem az invitel ADSL-el azok után ez már meg váltás
-
djzotya1983
tag
A 943 Mbits/s az pontosan megvan kb 1 Gbit ha kiszámoljuk. Lefelé 946 nál max 947 én sem mértem az 1000/1000 ftth n többet sosem én sem. De nem kell elkeseredni ott azt a lefelé sebességet nem tudod kihasználni, és nem a géped vagy a neted miatt, hanem a szerverek egyszerűen nem tudják. Még a torrentnél sem mindehol... ez nem azt jelenti hogy később ne lenne erre szükség.
Az uploadod ami inkább aggasztó...
-
taki01
őstag
válasz
Én meg már annak is örülök, hogy lefele majdnem meg van a gigabit
Ha minden jól megy akkor a visszirány is fejlődni fog nem soká. -
Ic3man
tag
válasz
Na az így már fincsi.
Arról esetleg bárki tud valamit, hogy a DIGI növelné az UP sebességet bármikor?
Itthon ugye 1000/300, de Romániában 950/450 a max csomag, ami szerintem jobban hangzik. -
djzotya1983
tag
-
Túzok22
senior tag
válasz
Az 5655v2 nek is sz@rakszik néha a wifije, azért használok saját gigabites routert és annak a wifijét.
Mondjuk az 5670 az már wifi 6-os, úgyhogy mögé kötött saják készüléket is olyat kell venni, csak az a baj hogy a 2,5 GE portos wifi 6-os routerek k... va drágák, a legtöbb 100.000 Ft körül vagy kicsit a felett van már. -
zulu_mester
tag
válasz
djzotya1983 #4209 üzenetére
Nekem Sagemcom 5655-ös van itthon, de ugyan ezt tapasztalom mostanában én is.
-
GoodSpeed
addikt
válasz
Most elkeseríted azokat a csórikat, akik amúgy is letargiások, mert a COVID-19 miatt még annyi bevételük sincs mint addig
-
djzotya1983
tag
Srácok! Akinél a Sagemcom 5670 típusú ONT van tapasztalt e wifi hibákat? Nálam már történt ilyen ledobált stb... Többen lógunk rajta így nem csak nekem...
-
Túzok22
senior tag
válasz
djzotya1983 #4205 üzenetére
Az igen
Ez már brutál sebesség!
Kell egy kicsit várni mire végleg beáll a sebesség. Nekem azt mondta a Telekomos szerelő, hogy másnapig. Mérj 1-et vagy 2-t holnap is. -
Lajosnagy17
senior tag
Egy kisebb falut el tudnál látni ekkora adatátvitellel, ahol ADSL van.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
djzotya1983 #4203 üzenetére
-
djzotya1983
tag
Nem élet ez..
-
geridon81
csendes tag
Itt is csinálhatna a digi valamit ,már 3 éve át vette a szolgáltatást Tarnazsadány- ban ami katasztrofális este 5 órától nincs internet csak reggel 8 tol .
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest