Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Igen a Banggoodról van és tudja a 2 lépcsőt, mert a régi akkun rajtahagytam és visszavette 13.78V-ra a feszt.
Visszatettem az új akkura és 14.55V-ig rajta hagytam hátha visszább veszi, de még nem volt elég neki, arra gondolok, hogy rosszul érzékeli a feszt és később veszi vissza mint kellene, bár lehet hülyeséget irkálok.Tovább nem hagytam rajta mer megint jött a bugyogás hang.
Mekkora feszültség fölött károsodnak egyébként az ilyen AGM akkuk?A linkedről a második töltő az, az alkatrészek ekehelyezkedése alapján, viszont a 2db hűtőbordát lespórolták és a tarfó(ha jól sejtem az van középen) nagyon trógerül van beforrasztva nem fekszik fel az alja, egyik oldalon van kb 2-3mm hézag.
Közbe az egyik autó is töltőn van azt LIDL/ALDI XS Power tölti elvileg 4A-el de ott csak minimális bugyogás van néha-néha.
Azt is észrevettem, hogy ha multiméterrel akarok A-t mérni akkor személyautó állásban az XS azonnal teljesen töltöttet jelez és visszaveszi 0.8A-re a töltést. Szóval lehet csak lakatfogóval tudnám megmérni. Mennyivel is tölt az XS személyautó módban.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest