Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
#13260800 #222 üzenetére
"Eltaláltad nem is veszem meg."
Akkor meg mire a hiszti?
Minden ilyen váltásnál megy a hiszti, hogy ez sz*r, az sz*r, könyörgés, hogy nem találnak semmit, vissza a régit. Tele van ilyen, a változásoktól tartó emberrel a világ. Létezett a vállalkozásod az XP bejövetelekor? Már akkor is ment a hiszti, pedig alig volt különbség az előzőhöz képest. Amikor a Win7 bejött, akkor is ilyenek mentek, akkor is az volt a szöveg, hogy az MS semmibe nézi a vásárlókat és hogy miért kellett változtatni a teljesen jó XP dizájnon. Most megint mindenki azért sír, hogy miért nem jó a Win7, miért kell ez az új dizájn?Nem (csak) azért nem jók az eladásai a Win8-nak, mert nem sikerült jól, hanem mert a Win7-hez képest PC fronton alig hozott újat - és nem is ez volt a célja. XP => 7 váltásnál jóval nagyobb volt a különbség - mind évszámban, mind tudásban.
-
MongolZ
addikt
válasz
#13260800 #182 üzenetére
Pontosan ugyanez a hiszti játszódott le a Vista-ra, meg a 7-re álláskor. Mostmár mindenki úgy van vele, hogy ezek nagyon jók.
Ha Te vagy a vevő, akkor fogod magad, és nem veszed meg. Ezen mi a kényszer? Hol van a csakazértis politika? Nem tudod már a 7-est használni, vagy mi? -
-
arnyekxxx
veterán
válasz
#13260800 #187 üzenetére
ne keménykedj már itt nekem, tudom használni csak nem szeretem.
Ok, de itt arról megy a picsogás, hogy nem tudják használni a dolgozók. Itt jelezném, hogy a dolgozók alapvetően dolgozni se szeretnek, szóval ha a nemszeretés a termelékenység rovására megy, akkor itt legkevésbé a lekerekítetlen sarok a probléma.
amúgy meg nem számít az se, hogy te, hogy tudod használni meg az se, hogy én. Egyedűl az, hogy érdekes módon amire ráteszik a "modern" ui-t az nem fogy.
Ok, de itt arról megy a picsogás (amire reagáltam), hogy nem tudják használni a dolgozók, nem arról, hogy nem jól fogy.
-
MongolZ
addikt
válasz
#13260800 #165 üzenetére
Már ne haragudj, de digitális analfabétákra nem lehet alapozni. Az, hogy egy cég váltani szeretne, és nem foglalkozik azzal, hogy a munkavállalók mikre képesek, az ő baja. Kötelező váltani? Nem. Akkor meg? Annyira nehéz fogni magad és nem frissíteni a legújabb verzióra? Nálunk melóhelyen XP és Win7 van felváltva, itthon Win7. Amikor kijött a 7-es, szidtam, mint a bokrot, mert nem találtam semmit, ~1 hét után már megtaláltam mindent és ennyi. Nagy cucc. Most már soha nem váltanék vissza XP-re. Ugyan ez lesz a 8-assal is. Kár itt a divathullámot követve hőbölögni.
Most ezt az idézetet mire érted? Melyik oprendszer enged nagyobb szabadságot a Win-eknél? Ne 1% alatti részesedésűvel gyere.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#13260800 #159 üzenetére
"Csak néhány fanatikus használja. Akiknek szinte mind1 mit dob eléjük az MS. Jelenleg ezek a tények. És ez úgy mindent el is mond erről a Modern állítólag innovatív új kezelőfelületről."
Ezt hatarozottan cafolnam. En az XP-t kifejezetten utaltam, a Vista nekem maga volt a megvaltas (foleg biztonsag es kenyelem szempontjabol). A 7-essel is elvoltam, bar akkoriban eleg sokat Linuxoztam, de a 8-ast annyira szeretem, hogy vissza nem ternek a sokak altal etalonnak tartott 7-esre. Csak ezert MS fan lennek? Mert tetszik a Mpdern UI es a gyorsasag, gordulekenyseg? Kotve hiszem. En nem akarok meggyozni senkit sem, hogy ez milyen jo, eleg az, hogy en (nagyjabol) meg vagyok elegedve vele. Viszont ez az altalanositas nagyon nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged