- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Egér probléma
- Autóhifi
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
-
törölt tag
-
-
törölt tag
te ne haragudj már meg de szeretném élvezni az új rendszer előnyeit ellenben a hátrányaiból nem kérek. Bakker azt gondolná az ember én vagyok a vevő akkor jár egy kis.....
Melyik oprendszer? Mindegyik. Ide értve WINXP , WIN7, VISTA szerintem egyik sem 1% operációs rendszer.
(persze az is WIN de szemléltetni akartam, hogy nem a WIN-el van a gond hanem a WIN8 erőből csakazért is politikájával)arnyekxxx :
Desktopra ennél rosszabb felületet én 20 éves informatikai pályafutásom alatt még nem láttam, beleértve ide a legelborultabb Linuxos GUI-kat is. Számomra teljesen döbbenetes, hogy ezt mások nem látják. Pláne nem az MS. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest