- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
arnyekxxx #189 üzenetére
Mutass egy nem direkt w8metrora írt programot ami telepítéskor nem tesz ikont az asztalra.
Jelen állapot szerint semelyik ha nem kéred direkt?
De nem ez volt a feltett kérdés hanem, hogy nyiss meg egy nem pinelt programot metro nélkül.
Lehet?
Nem lehet.
Ergo kikerülhetetlen a startscreen.
Azt meg soha nem fogom elhinni, hogy bárki szerint szebb a szögletes ocsmányszínű ablakkeret a transzparens szintelennél. Vazze már a win98-ban is legalább lehetett egy átmenetet adni a két szél között, amivel egész kellemes látványt lehetett elérni.
Állítom színtévesztők vagy vakok csinálták a dizájnt a win8-ra. -
törölt tag
válasz
arnyekxxx #191 üzenetére
"Ok, de itt arról megy a picsogás (amire reagáltam), hogy nem tudják használni a dolgozók, nem arról, hogy nem jól fogy."
A kettő között te nem látsz összefüggést? Nyilván csak szabotálják. (Érdekes, amikor a Win>Linux váltás akadályozásánál merül fel ez a szabotálás, akkor mindig minden Win párti bőszen tagadja, hogy ez ok lehetne.) -
törölt tag
válasz
arnyekxxx #184 üzenetére
ne keménykedj már itt nekem, tudom használni csak nem szeretem. Ez pedig egy fórum ahol ezt ki is lehet tárgyalni.
amúgy meg nem számít az se, hogy te, hogy tudod használni meg az se, hogy én. Egyedűl az, hogy érdekes módon amire ráteszik a "modern" ui-t az nem fogy.
A Nokia szinte csődben lassan az utolsó kínai gyártó is több telefont ad el mint ők.
A Wines táblák akkorát buktak, hogy nincs gyártó akire erre alapozva tolná be magát a tablet piacra.
A W8 meg nem fogy.Ezek után vannak emberek akik azt mondják a felületnek ehhez az óriási buktához semmi köze.
Nyilván lehet használni, csak nem fogom ha nem muszáj. Így vannak ezzel most nagyon sok sok millióan.
-
virkir
veterán
válasz
arnyekxxx #184 üzenetére
Szóval továbbra se tiszta nekem, milyen munkaterület lehet az ahol a termelékenység rovására megy az, hogy nem átlátszó az ablakok kerete és szögletes a sarok
Azért lásd be, hogy komoly termelékenységi visszaesést okoz ha a júzer napi nyolc órában a hányingerrel küszködik.
De mondj egy értelmes érvet miért kellet egy megszokott, szubjektív szép dizájnelemet lecserélni egy ocsmány a win3.1-et idézőre. Hangsúlyozom értelmes érvet.Senkinek nem kell aktivan használnia a metro-t asztali gépen,
Nyiss már meg egy nem asztalra, superbar-ra pinelt programot a metro nélkül. -
puttputt
őstag
válasz
arnyekxxx #163 üzenetére
Bőven előfordul, hogy egy szimpla böngészőváltás (értsd jól, kötelező frissítés) keresztbe vág egy komplett fejlesztési mechanizmust.
Nemrég láttam kiírva nálunk... Az intranetes kereső fölé, hogy "because of the new IE there might be problems with.. this is an independent..). Na, az ilyen nagyon kellemes tud lenni ám.Az előbb leírták.. Igen, monopolhelyzet. S sokszor nem csak a felhasználókra tesznek, más fejlesztőkre is, pláne a konkurenciára. Emellett, ami még igaz..., sok esetben (most nem kifejezetten MS Mesterről beszélek) pedig kiteszteletlen modulokat, API-kat dobnak piacra, következmény nélkül. Az nVidia drivereknél simán látszik. Béta-nem béta egyaránt... Ez a "ma jó ugyanaz, driverfrissítés után rosszabb mint valaha, ugyanaz a módosítatlan "végpont", azaz program" jellegű történet.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #163 üzenetére
Ne hülyéskedj már.
http://www.youtube.com/watch?v=v4boTbv9_nULehet, hogy te olyan helyen melozól ahol mindenki iszonyat fiatal és rohadtúl dinamikus én viszont több helyen is vagyok ahol már az probléma ha az ikon jobb oldalról átkerül a baloldalra. Na ehhez képest a komplett start menü legyilkolása ez az idétlen info özen a modern ui felületén valóságos vérengzés.
Kezelhetetlen f.s. Még én is rühellem pedig nap mint nap kell rajta dolgoznom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest