- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hardverkemping június végén
- ZIDOO médialejátszók
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
Windows 7 is designed for monitors that use a minimum screen resolution of 800 × 600 pixels. If your netbook doesn't support this screen resolution, some dialog boxes and text might appear cut off. If this occurs, you might need to connect the netbook to a larger external monitor. [link]
-
Воланд
titán
"Hát, álélítólag a win8-hoz nem kellenek driverek, mert tartalmaz mindent... Vagy nem?"
igen, valoban nem kell hozza semmifele driver, ez ilyen csodarendszer.
"(Érdekes, Linux driverek szinte minden netbookra vannak.)"
hurra. gondolom akkor most majd jol megugrik a reszesedese a linuxnak a pc-ken.
-
oO7
őstag
még csak nem is utaltam olyanra, hogy ezt én általánosítanám, a saját nevemben beszéltem, én nem szeretem a pöcökegeret... erre vonatkozott a kérdés, erre válaszoltam...
de ha már mindenképpen az általánosítás irányába akarod elvinni, akkor nézzük meg, hogy hány új notinak van pöcökegere és ez jó indikációt ad arra, hogy mekkora erre az igény, mennyire szeretik az emberek úgy általában...
-
oO7
őstag
"Negatív rekord is van...!"
Ha halvány lövésed sincs ezekről a dolgokról akkor legalább ne égesd magad ilyen látványosan..."És amúgy én is kíváncsi lennék rá, hogy mi lenne, ha az MS lelőné az illegális windózokat. Mennyi user maradna
Hányan fizetnék ki, ha nem lehetne megtörni?"
Ugye tisztában vagy vele, hogy a Windows-ok egy komoly része a vállalatoknál csücsül, a másik komoly részét pedig a megvásárolt gépre telepítve kapják az emberek? És akkor marad egy kis csoport akik maguknak rakják össze a gépüket meg összewarezolják rá az OS-t, de ezek arányaiban nincsenek olyan sokan... -
oO7
őstag
"Biztos szuperképességei vannak"
hát nevezhetjük szuperképességnek is... de szerintem az intelligens alkalmazás-életciklus menedzsment nem annyia földtől elrugaszkodott dolog..."De különben visszatértünk ahhoz, hogy mi van, ha nem csak Metro appokat használsz"
nem, te tértél most vissza oda... Modern appokról volt szó... -
Set-Comment™
senior tag
-
Set-Comment™
senior tag
-
Set-Comment™
senior tag
Lattal mar tervezoasztalt? Az valahogy nem 45 fok es vannak am ips panelek is. Hasznaljatok mar a fantaziatokat.
@izriot "napi 8 órában meg iszonyatosan megterhelő és rövid időn belül izomlázhoz, gyulladáshoz vezet." - es az ember megszunik eletkepesnek lenni... mert mozogni szar
-
oO7
őstag
az a több ezer az legyen mondjuk 5... és az, hogy a hardver létezik az semmit nem jelent, amögé szoftverre is szükség van... nameg az sem ártalmas ha az a hardver megfizethető is... és akkor a feltételek összevetésekor el is jutunk a jelenkorig, hogy úgy kb ennek pont most van itt az ideje-lehetősége...
-
Glenda
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest