- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#06658560 #355 üzenetére
MS kommunikacioja mostanaban elegge csapnivalo, meg hat a WinRT appokat akarja nyomatni nagyon (mondjuk rajuk is fer). De pl. ha barmelyik Windows RT-s tableten nyitsz egy Office alkalmazast, a (OneNote-on kivul), az a desktopon fog megnyilni. A win32-es alkalmazasokat meg az ARM architektura miatt kell ujraforditani, ez nem windows sajatossag.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#06658560 #351 üzenetére
Desktop mod van, 1st party programokat tud futtatni (Office 2013 is desktopon fut). Képes lenne 3rd party programokat is futtatni, ha azok újra vannak fordítva, persze le van tiltva benne. De mivel technológiailag képes lenne ra, tulajdonkeppen csak a domainbe leptetes hianyat lehet kiemelni, amivel elmarad az x86-os windowstol - technologiai szempontbol. A fobb dolgok megegyeznek (persze architekturalis optimalizalassal) pl. a kernel, alkamazasfuttatasi reteg - direct x is ugyanugy van benne.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#13260800 #159 üzenetére
"Csak néhány fanatikus használja. Akiknek szinte mind1 mit dob eléjük az MS. Jelenleg ezek a tények. És ez úgy mindent el is mond erről a Modern állítólag innovatív új kezelőfelületről."
Ezt hatarozottan cafolnam. En az XP-t kifejezetten utaltam, a Vista nekem maga volt a megvaltas (foleg biztonsag es kenyelem szempontjabol). A 7-essel is elvoltam, bar akkoriban eleg sokat Linuxoztam, de a 8-ast annyira szeretem, hogy vissza nem ternek a sokak altal etalonnak tartott 7-esre. Csak ezert MS fan lennek? Mert tetszik a Mpdern UI es a gyorsasag, gordulekenyseg? Kotve hiszem. En nem akarok meggyozni senkit sem, hogy ez milyen jo, eleg az, hogy en (nagyjabol) meg vagyok elegedve vele. Viszont ez az altalanositas nagyon nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest