- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Üdvözlet a fórumtársaknak először is, én is beruháztam egy ilyen gépre, szeretnék is kérdezni párat a masinával kapcsolatban.
Hol tudok magyar nyelvű dokkolót (fehéret lehetőleg) venni ehhez a tabhoz?
Most vetttem egy 3g-s változatot egy hete és szeretném kipróbálni, hogy a dokkal (és rákötött vinyóval) ki tudja-e váltani a laptopom. Az is érdekelne, hogy ha angol kiosztásút veszek, akkor be lehet-e állítani úgy, hogy a ; helyett pl. É karaktert mutasson, mint egy külföldi laptop magyar területi beállítású Windows-zal. Volt a hardveraprón egy mat0303 nevű tag, aki hirtelen le lett tiltva (5 éve tag volt), és tudott gyári számlával dokkolót. Csak már válaszolni nem tudtam neki. Esetleg valakinek van itt eladó dokkolója, vagy tud arról, hogy, melyik bolt forgalmazza? És a tf300tg-hez melyik dokk kompatibilis/melyikkel néz ki jól? A prime-éval is?Másik a random újraindulás; 4.2.1-re frissítettem, de kb ha elalszik és pár óráig nem nyúlok hozzá, nagy döcögősen elindul, és van, hogy random beakad és újraindul, akár egymás után 2x is. Szinte mindig a Chrome alatt. Van erre megoldás, vagy esetleg a beígért 4.3 segít?
Elnézést a sok kérdésért, de bújom a fórumot pár napja, és ezekre nem láttam választ.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest