- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
clouse
csendes tag
Üdv!
A különböző változatoknál 1A014A, 1D012A stb. a belső specifikációk azonosak? Mert vmelyik forgalmazó azt írja h csak 1,33Ghz-es a proci, a másik meg azt hogy 1,86Ghz. Most akkor hogy is van ez?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
disy68
aktív tag
Első körben keresd meg az alkalmazást a beállítások/alkalmazások -> összes között és ott nyomj egy cache törlést, ha ez nem oldaná meg, akkor nyomj az adatok törlésére. Ez gondolom a google címtár, tehát lehet ezt a cache törlést érdemes lehet további google alkalmazások/szolgáltatások esetén is megtenni. Az adatok törlése minden, az alkalmazásokhoz tartozó beállítást/adatot töröl, tehát azt csak végső esetben ajánlanám. Ha nagyon nem jutsz vele dűlőre, akkor a gyári beállítások visszaállítása is segíthet, de akkor újra be kell lakni a ketyerét.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Elnézést a tudatlanságomért,de az lenne a kérdésem,hogy van a gyereknek egy ASUS MemoPad 7 tabja és minden bekapcsolás után egyszer kiírja,hogy a címtár alkalmazás sajnos leállt! Utána nyom egy ok-t és utána már nem csinálja! Lehet ezzel valamit kezdeni? Amúgy nagyon szereti!
-
zsoc93
csendes tag
válasz
TheVeracLord #4776 üzenetére
köszönöm szépen
-
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Én is nyúzom már egy ideje ezt a tabot. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Az akku idő egyszerűen fenomenális.
A mai napig nem értem, hogy mitől bírja ilyen sokáig de megdöbbentő a 8-10 óra aktív üzemidő.
Az meg hab a tortán, hogy a kamerája átlag feletti. A fényképezés és a videózás is teljesen jó minőségű.Egyszóval jellemezve: kiváló készülék.
Egy kis bajom van vele, mégpedig az, hogy a kamera üvege összekarcolódott.
Keresgéltem a neten de nem találtam hozzá komplett hátlapot.
Ha valakinek van bontott vagy tud olyan helyet ahonnan rendelni lehet, az szóljon legyen szíves.Köszönöm!
Jó tabozást mindenkinek.
-
Buksi20
tag
válasz
waccamár #4786 üzenetére
Ugyanez volt nallam is!!!
Vedd le a hatlapot es nezd meg hogy azaksi csatlakozoja normalisan csatlakozik-e!
Valami ritka gagyi csati van benne, egyszerledobtam az agyra es onnasztol kezdve nem indult... nem panikoltam be, minden gombkombit kiprobaltam, aztan pedig gondoltam egyet es nekiestem, majd hangosan sirva nevettem hogy csak ennyi a baj :-) -
umfrider
senior tag
válasz
waccamár #4786 üzenetére
Nekem hasonló szitum volt. Annyival korrektebb helyzet állt fent, hogy a gép lemerül, hisz nem vette fel a töltést. Így tudtam csinálni egy mentést, majd egy gyári visszaállítást mielőtt elküldtem gariba.
Így, kikapcsolt állapotban nem fogod tudni lementeni az adatokat, a szervízben pedig 100%, hogy elveszik minden. Annyit tehetsz meg, ha van hozzá affinitásod, hogy szétkapod, leveszed a hátlapot és minden dugaszt lehúzol az alaplapról, 10 - 15 mp-re, majd mindent vissza. Hátha bekapcsol.
Ha ez sem segít, akkor garancia.
Szvsz alaplap cserés lesz a készülék, vagy kicserélik egyből egy újra, így nem buherálnak az adatokkal. Ahogy tudom van nekik amúgy adatvédelmi nyilatkozatuk, persze ez sok esetben talán csak formalitás... -
waccamár
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Páromnak ilyen tablet-je van, és nem kapcsol be.
Említette már egy pár hete, hogy az akksi százalék egyszer nagyot esett, de azt betudtam egy szoftveres hibának.
Töltést sem vesz fel, sem hálózatról, sem gépről.
Bekapcsoló gomb hosszan nyomásra nem reagál, hangerő le + bekapcs.-ra sem.Esetleg valaki másnak volt már ilyen problémája?
Ha igen, hogy sikerült megoldani? Van valami trükkje?Még garis, lehet az lesz a vége, csak jó lenne az adatokat lementeni róla.
(Ha Google eszközkezelőben látjuk a tablet-et, de nincs bekapcsolva, akkor lehet valahogy távolról törölni? Vagy így mindenképpen csak két lehetőség marad: 1. Bukjuk az adatokat (képeket főleg) ha gari során esetleg újrarakják, 2. ha bekerül a szervízbe, akkor a szervizes hozzá fog férni minden adathoz).
Nekem Nexus 4-em van, képben vagyok a kifejezésekkel, úgyhogy nem kell szájbarágósan magyarázni, viszont ha akárkinek akármilyen tippje, vagy tanácsa van, megköszönném ha megosztaná!
-
taknyí
senior tag
Hali!
Megcsináltam! A hajszárítós melegítéssel könnyen elengedett a ragasztó, tényleg nem kell oldószeres fecskendő. A két érintkezőt a foglalatba egész az érintkező lapocskákon jelzett fehér vonalig be kell nyomni, egy kicsit jobbra-balra mozgatással. Ez egy kicsit megtréfált, mert először nem mertem határozottan belenyomni, illetve mozgatás nélkül csak félig ment könnyen, de úgy pontatlan volt (érthető).
Az általad linkelt üzlet minőségi terméket küldött. Kiválóan működik, ugyan olyan pontos és gyors, mint a gyári. Holnap tolom is rá a fóliát, hogy karcmentes maradjon.
Boldogság... -
Ossis
csendes tag
Valaki meg tudná mondani, hogy custom recovery-t hogy tudok rárakni biztonságosan? Mert a gyárival nem tudok ROM-ot cserélni. Előre is köszi!
-
grim13
csendes tag
Sziasztok HD7 fog kapni lollipop-os frissítést?
-
tpeti78
senior tag
válasz
Gabika7676 #4779 üzenetére
Nyomd hosszan a bekapcsoló gombot, akkor elvileg újra fog indulni.
-
Gabika7676
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. A fiam tablet-e lefagyott. De nagyon. Most ott figyel a képernyőn egy játék képkockája, de semmit nem lehet csinálni vele. Még kikapcsolni sem. Mit lehet vele tenni? Megvárom, míg lemerül?
-
TheVeracLord
csendes tag
Ahoy!
Nekem eddig csak ezzel sikerült rá varázsolnom a ZenUI launcherjét (bár magam részéről maradtam az alap launchernél, számomra valamiért tetszetősebb a közel gyári android kinézet):
Asus LauncherRemélem megfelel
Úgy kell telepíteni, mint egy normál külső forrásból származó alkalmazást
-
zsoc93
csendes tag
sziasztok
lehet hogy volt már kérdés de valakinek sikerült már felvarázsolni a ZenUI-t?
mert sima _MemoPad 7en az van erre nem lehet föltenni?
bocsi de láma vagyok a témában alap felhasználó -
AllTheBest
őstag
válasz
Micsurin #4772 üzenetére
Szerintem bőven elég még pár évig. Nem egy gyenge cucc az s600, előző telefonomban valamivel gyengébb s4 pro volt és az is szépen vitte a játékokat tv-re kötve is(Nexus 4). Snapdragonokra elég jól szoktak optimalizálni, szóval szerintem ettől nem kell félni. Szerintem az új nfs se fogja majd meg. Én is gpad-ot szerettem volna venni,de inkább vettem lg g2-t, kontrollerrel meg slimporttal már majdnem olyan játszani mint egy konzolon
-
Micsurin
nagyúr
válasz
AllTheBest #4771 üzenetére
. Köszönöm, s600, csak attól félek az uj nfs nem fog menni
s600 1-2 évig még azért elég lehet?
Elnézést az offért, tényleg
-
AllTheBest
őstag
válasz
Micsurin #4768 üzenetére
Ha támogatást akarsz, akkor egyértelműen a gpad-ot vedd, szinte 100%, hogy lesz rá hivatalosan is 5.0. Mellesleg csak az lg támogatja a slimport-ot, ami hidd el sokkal jobb mint egy sima mhl-es csatlakoztatás. Ja és ha jól láttam az asus-nak intel procija van, amivel sajnos még jelen pillanatban is elég sok alkalmazás nem hajlandó működni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Micsurin #4766 üzenetére
Androidos tablet topic
szerk: látom már megtaláltad -
umfrider
senior tag
válasz
Micsurin #4766 üzenetére
Nem tudom, hogy jó hely-e, van-e topikja a 'Asus MeMo Pad 7 ME572C'-nek.
Antutu benchmark 40k-t mutat, az kifejezetten jó teljesítmény. Ez már az újabb verzió Intel procival + 2 GB rammal. Szerintem nem lehet nagy mellé nyúlás. A szoftver támogatást nem tudom. Nekünk még KitKat sincs. Szvsz nem is lesz
-
Micsurin
nagyúr
Sziasztok , remélem jó helyre írok
Tabot szeretnék venni játékra , amire lesz lolipop is majd , és nem 1 évre venném , szóval a jövőben megjelenő adroidos játékok is jó lenne ha futnának , olyan 60-70 ezret szánnék rá , vásárlás ídeje akár holnap
eddig őt néztem: link (igen asus fan vagyok , azért is írok ide , mert asus tabot szeretnék
)
-
canniball
nagyúr
válasz
Lasliegrand #4763 üzenetére
Többek között nekem is volt szerencsém találkozni vele; nem tudom mi ez de ha újraindítod a gépet akkor eltűnik.
-
zsola32
őstag
válasz
AllTheBest #4759 üzenetére
a kezdetektől fogva
főleg alacsony fényerőn jön elő a dolog -
AllTheBest
őstag
Esetleg volt már másnál is olyan, hogy enyhén villog a háttérvilágítás? Főleg e-book olvasás közben látszódik
-
AllTheBest
őstag
-
Csendeske
aktív tag
válasz
AllTheBest #4756 üzenetére
Sok sikert!
Én is próbáltam szinte az összeset, és most mégis a gyárin vagyok. -
Csendeske
aktív tag
válasz
AllTheBest #4745 üzenetére
Itt mindent megtalálsz: [link]
-
sid87
senior tag
Hali!
Nincs root a tabomon, full gyári. Az lenne a kérdésem, hogy lehetne olyan állapotba hozni mintha most venném ki a dobozból? Gondolok itt arra hogy minden törlődjön, max a rom frissítések maradjanak. Kicsit mintha belassult volna, gondoltam ezzel javíthatnék rajta. Elég sok mindennel tele szemeteltem
-
umfrider
senior tag
Igen. A szervíz szag...
ha eDigitalnál vetted, akkor meg kell kérdezni a supportot, hogy rád az a gari érvényes-e, ami háztól - házig terjed, vagy narancsékhoz kell befáradnod. Mellesleg a garifüzetedben mi van feltüntetve ?!A háztól - házig asussal amúgy jobban jár az ember. Az tényleg expressz.
-
Apooca
tag
E-digitalban vettem a gépet, emlékszik valaki mennyi garancia járt rá ? Az egy év letelt, és megint előjött a nem lehet bekapcsolni probléma.....
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Mai napon én is tulaja lettem egy ilyen tabletnek(me173x). Van rá valami jó főzött rom? Esetleg root és recovery telepítésről tudnátok nekem linkelni valami leírást?
-
Tmano
csendes tag
válasz
Csendeske #4741 üzenetére
Nagyon Köszi a segítségeket! A helyzet az, hogy ez a rootzenfone mégis megcsinálta, letöltöttem egy harmadik helyről valót, és az volt a legfrissebb apk azzal ment a rootolás. (Mondjuk leszedtem a playből pár progit amelyek root checkerek és az egyik azt mondja hogy rootolt, a másik hogy nem, a harmadik meg egyszer azt hogy igen, egyszer azt hogy nem...őrület)
szóval most rootolva lett szerintem, jöhet a következő lépés..elkezdtem letörölgetni a telepített appokat, de rájöttem hogy a gyári softwarenak fentartott 4.17Gb a 8-ból kicsit böki a szemem azaz egy új romot kellene felraknom...valakinek van ötlete? ha jól látom erre nincs cyanogenmod. 4.4.4 van rajta, hát nem mennék nagyon vissza az időben, de olyan kellene amit fejlesztenek folyamatosan...
köszi eddig is mindent
üdv,
E. -
Csendeske
aktív tag
Értem! Akkor ez csak egy átverés valószínűleg.
Azért az usb hibakeresést bekapcsoltad előtte?
Igazából erre hogy KO13 ME176C/CX, elég sok találatot dobott a Google. Csak van valami használható?
Vannak itt ilyen tulajok azt hiszem! Ők többet tudnának segíteni. Nekem ME173X van. -
Tmano
csendes tag
jah igen tudom már melyik ez a rootzenfone. Ezzel már szívtam 1-2 hete. Konkértan annyi a rootolás nála, hogy az apkát elindítom, és kéri hogy kapcsoljam ki a wifit és a data networkot, majd a rootolás gomb megnyomása után 10 másodperccel indítsam újra a gépet. A 10 másodperc alatt felugrik egy kis ablak hogy az asus DEMO software sikeresen telepítve lett. Ennek következménye az hogy a gépen 2-3 percenként hanggal elindul a termék DEMO progija ami kb a mediamarktban fut egesz nap. Letörölni nem tudod, csak egy titkos kód beírásával, de akkor az egész tabletet visszaállítja gyárira és rakhatsz fel mindent újra. Most nem tudom ez átverés e ez a rootzenfone, neten még olyat találtam hogy állítólag masnak is ez a demo telepult de második restartra rootolva lett...szóval nekem ez nem vált be...lehet vmi vírusos vagy akármilyet raktam fel ?
-
Tmano
csendes tag
válasz
Csendeske #4738 üzenetére
Szia!
akkor lehet rosszul fejeztem ki magam, lehet rá rakni dolgokat, bármit..de a 8gigából a rendszernek fentartott hely 4,17 gb! ezen felül lejönnek még az előre telepített teljesen felesleges progik amik a kevesebb mint 4 GB ból leszednek 3 GB-ot és marad 1 GB játékra, fotóknak meg mindenre másra..na ez szeritem a fogyasztók konkrét átverése de mindegy...igen ezt a rootzenfonet írják, azt hiszem próbáltam de mindjárt nekiszaladok megint...
ez nem a M173as verzió, ez vmi ritka (s**r) ez a K013 - as.... :S
E.
-
Tmano
csendes tag
Sziasztok!
Én decemberben vettem egy HD 7-et a lányomnak játékra. De annyi eszeveszett felesleges software van rajta, hogy 10 játék nem fér fel rá (persze ezek között van ami több száz mega). Azóta nézek hozzá rootolást, de sehol nem találtam olyat ami működne. Ez nem ME173X, ez K013 - as...ehez pedig infót is alig találok :S
Próbáltam:
one Click root
android root
rootgenius
és még két másik softwaret amelyeket .apk ként a telón kellett futtatni de egyik sem sikerült...(egyébként itt volt olyan hogy az egyik rátelepített egy asus demo alkalmazást az őrületbe kergetett hogy 4 percenként elindult rajta a demo..de le tudtam szedni..)szóval nektek nincs ötletetek?
Ma vettem egy 16gigás sdkártyát amit persze lát, de nem lehet sehogysem rávenni hogy oda telepítse a játékokat egyből, azaz csak kidobtam egy kis pénzt...az sem működik hogy a már rajta levő játékokat átmásolom egy playből letöltött progival mert ...nemtudom..de nem csinálja meg...nem lehet és készötlet?
köszi
üdv,
E. -
jansi
csendes tag
-
Leon833
tag
Sziasztok. Szeretném kérni a segítségeteket. Ma este ügyes voltam és sikeresen ratenyereltem a tabletra a kijelző lcd része benyomodott és a képernyő fele nem látszik. Maga az érintő panel nem sérült.Ahogy olvasom nem olcsó a cseréje de érdeklődnék hogy volt e már valakinek hasonló és mit tudok tenni?Gondolom a garancia erre nem érvényes? Előre is köszi
-
kelkaresz
csendes tag
Sziasztok!
Rákerestem itt a hozzászólások között, de nem találtam orvosságot a problémámra.
16 Gb micro sd-t tettem bele, fat32-re formázottat.
Felismeri látja, de nem tudok rá írni, appot sem tudok rá áthelyezni.
Mit kell vele csinálni, hogy használni is tudjam?
Köszi -
umfrider
senior tag
Még december közepén elromlott az alaplapi microUSB foglalatom. Nem vette föl a töltést + a kijelzőn haloványan ugyan, de a képtől eltérő színű pixelcsoportok jelentek meg. Természetesen garis a tab, szóval kértem a futárt. Jött érte Január 2.-án. Tök jó, 1,5 hét alatt vissza is hozta a szerkezetet, komplett csere történt, bár azt nem tudom, hogy valóban mindent kicseréltek-e vagy csak szimplán kaptam egy új gépet. Az biztos, hogy ami a kezembe került, az már a ránc felvarrott, ugyanis a gombokon rajta vannak a jelek, a kamera körüli keret nem olyan fényes ( nincs akkora ezüst berakás ). Viszont amit észrevettem, hogy a kijelző minősége sz@rabb lett. Egyszerűen kicsit sárgás a kép. Ismerem ezt a jelenséget. Legalábbis annyit tudok róla ( egyszer jártam így ), hogy vásároltam egy mobiltelefonhoz utángyárttott LCD-t, nos az hitványabb minőségű volt, mint a gyári, így ez minőség rovására ment.
-
umfrider
senior tag
válasz
exlepra #4719 üzenetére
Kb 7 hozzászólással lentebb olvashatsz ezzel kapcsolatban...
Peczek
Tokot eBay-ről érdemes rendelni, szerintem érdemes rootolni, ha szeretnéd az összes felesleges alkalmazást kilőni. A vírusirtó pedig szvsz felesleges.
Alap app?! Kinek mi. Én rögtön felttem egy másik billentyűzetet, Google Chrome, Advanced task killer. cca ennyi. -
exlepra
tag
Sziasztok,
Megreped a tablet üveglapja, ezt lehet külön cserélni vagy komplett kijelzőcsere szükséges?
Kb mennyibe kerül? -
grim13
csendes tag
arra van ötlete valakinek hogy a transcovert hogy lehet tisztítani ?
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,most kaptam egy ilyen asus tabletet. Eddig nagyjából tetszik. Pár kérdés: tokot hol vetettek hozzá? Mert így lerakom az ujlenyomat gyűjtő hátlapjara, és már karcolódik is. Még valami: flash az ugye felejtős? Virusirtó kell valami, vagy android alatt nincsenek vírusok ? Még valami: milyen alap programokat javasoltok? Köszi előre is
-
-
jansi
csendes tag
Ma rászántam magam a touchscreen cserére. Féltem tőle, de egyszerű volt.
Egy kis melegítés, csavarhúzóval alányúltam, aztán egy cd lemezzel körbehúztam és már lent is volt.
Innen rendeltem. -
pulse-sp
újonc
Sziasztok!
nemregiben vettem egy 176xc asus tabletet es oruletbe kerget hogy vezetekesen nem tudom rakotni a tv-re.vettem hozza egy mhl kabelt ami egy kis doboz amin van egy micro usb ajzat egy hdmi ajzat es a micro usb kabel ami a tabletbe megy.feltelepitetettem a miracast appot de azzal se mentem semmire.akinek van valami otlete az ne tartsa magaba.elore is koszonom a valaszokat. -
disy68
aktív tag
válasz
gerisz23 #4700 üzenetére
Random androidos készülékre nem fogsz tudni Windowst telepíteni, hacsak a hardver gyártója nem készít hozzá drivert, amiben biztos lehetsz, hogy nem fog megtörténni. Ahhoz a tablethez lesz driver és win támogatás, amit alapból úgy forgalmaznak (vagy valami elvetemült nem csinálja meg, ami szintén elég valószínűtlen).
A másk fele a processzor utasításkészlete (x86 vs. arm). Tehát egy általad használt jelenlegi win program változtatás nélkül nem fog futni egy arm procis gépen.
Amit én láttam iPad és win kapcsolatáról, ott soha nem az iPad maga futtatott bármit, hanem egy szerver vagy asztali gépez csatlakozik vagy sima rdp-n keresztül vagy valami alkalmazásszerver fut és annak a "képét" látjuk és tudjuk kezelni. Ez megvalósítható Androidos eszközön is persze, de kelleni fog hozzá egy másik eszköz vagy online szolgáltatás.
Tehát várni lehet rá, de nincs sok értelme. Az átjárhatóságra pedig már van némileg lehetőség, pl. Adobe Air, HTML5/JS, Java, persze mindegyiknek megvan a maga előnye/hátránya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest