Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasliegrand
tag
Hmm nekem gond nélkül felment, pedig ugyan ilyen tabletem van, de már én sem találom. Lehet, hogy a Real Racinghez hasonlóan csak lazán eltűnt a HD7 kompatibilis appok közül a play áruházból...? Próbálj googlen keresni .apn-t és telepítsd azt! Nekem 2.7-es verzió van fent.
-
Lasliegrand
tag
Igen, legalábbis a Nokia E6-ommal működik. Az apn beállításokkal stb-vel azért van egy kis macera, de ott a súgó. További hátulütő, hogy néhány app (google maps, gmail, youtube pl.) nem fogja látni a netet így sem, de a böngészővel nincs gond. A sebesség viszont nem lesz valami nagy szám...
-
umfrider
senior tag
Nem nagyon értem. Mivel írtad, hogy WIN7-re sikerült, ezért feltételeztem, hogy már meg tudtad osztani a Samsung mobilnetjét, de csak Windowsra próbáltad.
Utóbbi kijelentésed kapcsán viszont nem is biztos, hogy meg lehet osztani az internetet bluetooth-on. A tablet szvsz tudja kezelni, itt kérdés az S5610.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest