Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Még december közepén elromlott az alaplapi microUSB foglalatom. Nem vette föl a töltést + a kijelzőn haloványan ugyan, de a képtől eltérő színű pixelcsoportok jelentek meg. Természetesen garis a tab, szóval kértem a futárt. Jött érte Január 2.-án. Tök jó, 1,5 hét alatt vissza is hozta a szerkezetet, komplett csere történt, bár azt nem tudom, hogy valóban mindent kicseréltek-e vagy csak szimplán kaptam egy új gépet. Az biztos, hogy ami a kezembe került, az már a ránc felvarrott, ugyanis a gombokon rajta vannak a jelek, a kamera körüli keret nem olyan fényes ( nincs akkora ezüst berakás ). Viszont amit észrevettem, hogy a kijelző minősége sz@rabb lett. Egyszerűen kicsit sárgás a kép. Ismerem ezt a jelenséget. Legalábbis annyit tudok róla ( egyszer jártam így ), hogy vásároltam egy mobiltelefonhoz utángyárttott LCD-t, nos az hitványabb minőségű volt, mint a gyári, így ez minőség rovására ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óvodások homokozója
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest