- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Még december közepén elromlott az alaplapi microUSB foglalatom. Nem vette föl a töltést + a kijelzőn haloványan ugyan, de a képtől eltérő színű pixelcsoportok jelentek meg. Természetesen garis a tab, szóval kértem a futárt. Jött érte Január 2.-án. Tök jó, 1,5 hét alatt vissza is hozta a szerkezetet, komplett csere történt, bár azt nem tudom, hogy valóban mindent kicseréltek-e vagy csak szimplán kaptam egy új gépet. Az biztos, hogy ami a kezembe került, az már a ránc felvarrott, ugyanis a gombokon rajta vannak a jelek, a kamera körüli keret nem olyan fényes ( nincs akkora ezüst berakás ). Viszont amit észrevettem, hogy a kijelző minősége sz@rabb lett. Egyszerűen kicsit sárgás a kép. Ismerem ezt a jelenséget. Legalábbis annyit tudok róla ( egyszer jártam így ), hogy vásároltam egy mobiltelefonhoz utángyárttott LCD-t, nos az hitványabb minőségű volt, mint a gyári, így ez minőség rovására ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest