- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jansi
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek venni egy 8GB verziót a gyereknek. Már most tudom, hogy kevés lesz a memória.A kérdésem, SD-re át lehet helyezni a programokat?
-
Red B
tag
3.2.23.199 rendszer frissítés étkezett ME176 CX-re!
-
cidalain
veterán
válasz
Meghivott #188 üzenetére
Van erre megfelelőbb topic, ahol általános tablet infókat kaphatsz, mi a bestbuy, mi jó, mi helyett van jobb, stb
Bár ha megengedsz egy kis beleszólást, ennyi pénzért szerintem van jobb vétel a piacon, hisz az ME70C csak kétmagos. Az egyszerűbb játékok miatt meg nem ártana az erősebb proci, grafikus mag. (bár a szókeresőnek mindegy, de nem tudhatod, hogy akinek szánod pontosan mit játszana)
(kb ilyesmit fognak a fennt ajánlott topicban javasolni: Wayteq 7Q, Lenovo A3500, kicsit többért 8"-os Wayteq 8Q, 40 pénz környékén meg már LG G Pad 7.0) -
Meghivott
addikt
Sziasztok, érdeklődnék, hogy az Asus Memo Pad 7 me70c megfelel-e általagos felhasználásra: böngészés, email, zene, youtube, egyszerűbb játékok?
Ajándékba lenne...
Köszi! -
kozmy
őstag
CX 16Gb-os változata valóban támogatja az OTGT?
-
-
gigaherz
tag
Október óta használom a CX verziót, gyors akkumulátor merülési problémával küzdöttem, ideiglenes megoldást sikerült találni hozzá. A legutóbbi (198) frissítés megjavította, nincs már probléma vele. Azonban egy másik jelentkezett.
A fájlkezelő a felhő tárhelyeket is megjelenítette és kezelte is őket nagyon szépen, most azonban azt írja ki, hogy a ZenUI szolgáltatás nincs telepítve, és csak a belső tárhelyet és a micro sd kártyát látja.
A play storeban pedig azt írja, hogy a ZenUI szolgáltatás app nem kompatibilis az eszközzel.
Egy ideig még engedte letölteni (kb. 11 MB-t le is szedett mindig), de valami olyasmi hibaüzenetet dobott telepítés közben, hogy: "ismételt szolgáltatói engedély".
További probléma, hogy a feladatkezelő gyakran leáll, így az erősítés nem működik, a készülék pedig erőteljesen úgy viselkedik, mintha csupán egy mag működne a négy közül.Valaki találkozott hasonló problémákkal? Esetleg valami ötlet, hogyan lehetne megoldani? A fájlkezelő zavar a legjobban, mert a Dropboxot gyakran használom, így pedig elég körülményes lett egy fájl elérése.
-
Sequadon
tag
Én még nem próbáltam, idő hiányában. Ha valaki kipróbálta az írja meg a tapasztalatát.
-
Sequadon
tag
Nekem tegnap este települt az új verzió
Egyelőre egy helyen vettem észre változást.
A kis kör a memória "erősítés"
ikon körül eddig nem volt. Changelog hol (lesz majd) elérhető?
Akkumulátor nekem eleinte elég harmatos volt, de szerintem csak kellett neki egy pár töltési ciklus, hogy beálljon. Most épp így állok.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan, akinek több hónapja van már ilyen gépe és teljesen elégedett vele? Leginkább az akku érdekelne.
Fonepad-ot szerettem volna, 3 db volt nálam és mindegyikkel volt valami gond, töltő, akku... Most ott tartok, hogy 2 gépben áll a pénzem, amíg nem utalják vissza. Az üzlet szerint az egész széria akku hibás és 1 hét várakozás után ma mondták, hogy az eddig kiküldött darabokat is visszafogják rendelni.
Egyszerűen nem tudom mit vegyek. Már lemondanék a telefon funkcióról iscsak a kamera, kijelző, akku minőség legyen jó.
Tudom, hogy nem szabadna Asus-t vennem, de nem akarom elhinni, hogy 2 éve az összes szériában ennyi akku gond van.
Tudnátok tanácsot adni? -
Red B
tag
Nekem is megjött,ME176 CX-re,nincs egészen 73 mb.
-
Debilon
addikt
most jelzett, hogy van új firmware, bár changelog még nincs az ASUS oldalon
-
cidalain
veterán
válasz
beach head #165 üzenetére
Mit értesz azon, hogy videokamerázás?
A Lenovón nincs hátlapi kamera, így magával a tablettel nem tudsz kamerázgatni...Jaaaa, vagy videohívásra gondolsz? Azt mindkettő tudja, bocs.
-
kozmy
őstag
válasz
beach head #165 üzenetére
Olvass utána a mobilarénán és el tudod dönteni melyik az optimális számodta.
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb?
vagy
Átlagos használatra kellene:
böngészés
videokamerázás
filmnézés
navigációjátszani nem akarok rajt de azért ne akadjon a gép használat közben.
igazából nem sok infót találok róluk, cput se tudom összehasonlítani, annyira nem vagyok bennfentes. az asus vonzóbb a 2 év gari miatt, a lenovonak viszont nagyobb a felbontása.
Mit gondoltok? -
kozmy
őstag
Jók az asus közép és felsőkategoriás cuccai
-
Sequadon
tag
ASUS Fonepad, de ez is csak 3G.
-
Sequadon
tag
válasz
TheVeracLord #157 üzenetére
-
Flevo
tag
Nem tudja valaki, létezik ebből LTE verzió? Vagy ne is keressem? Köszi!
-
TheVeracLord
csendes tag
válasz
Sequadon #144 üzenetére
Üdv!
Annál az előző generációs gépnék amit használok (memo pad hd 7/me173x) az Asus egyéni beállítás menüpont alatt lehetett ki-, illetve bekapcsolni a kijelző lezárását a tok (jelen esetben Transcover) lecsukása után a Transcover engedélyezése rész bepipálásával. Nem tudom, hogy az újabb gépnél is ez így van-e... Feltehetőleg máshogy van elnevezve ez a funkció, így ennél pontosabbat nem tudok mondani...Remélem, valamennyire azért tudtam segítséget nyújtani
-
Burning Sky
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy én vagyok a nagyon béna, de szeretnék egy kis segítséget kérni. Kaptam egy Asus Memo Pad HD7-et, amin szeretnék háttérképet úgy beállítani, hogy a képet ne húzza szét minden munkalapra, hanem arányosan az egyikre állítsa be. Lehetséges ez? Próbáltam kitörölni a munkalapokat, hogy csak 1 maradjon, gondoltam, így a probléma megoldódik, de a 2.-nál a törlés lehetőségét sem ajánlja fel. Esetleg erre valami megoldás?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
-
bkibence
újonc
Helló, nemrég vásároltam egy Asus MeMo Pad 7 me176cx-et.
Az lenne a kérdésem hogy lehet-e rootolni, hogyan?
Pár gyári alkalmazást eltávolítanék, az SD kártyára való "írás"-t szeretném megoldani. -
Debilon
addikt
szilikon tok létezik a 176cx-hez?
akárhogy keresem nem találok -
Sequadon
tag
válasz
Szoszo94 #145 üzenetére
Gondolhatod, h elég passzentos a tok. Nem nagyon fér be más, maximum alufólia. Az alumínium ugye nem mágnesezhető. Talán működhet.
De egyébként f*szom, hogy nekem kell utólag erre megoldást találnom. Nem próbálta ki az aki kitalálta? Vagy ez is egy fícsör, csak én nem tudom értékelni?
EDIT:
Nem működik az alumínium. A magas mágneses permeabilitású anyagok árnyékolnak mágnesesen. Az alumínium mágneses permeabilitása pedig elég közel van a levegőéhez.
Szóval sok sz*rt nem ér.
Ezt a Mu-metal anyagot használják ilyesmikre. De kérdés, ha telerakom árnyékoló anyaggal a tokot, akkor hogy fogok WiFi-t használni.
Nem egyszerű...
-
R19
senior tag
válasz
Sequadon #142 üzenetére
Van egy pici mágnes a fedélben és ez kapcsolja ki-be a kijelzőt.
Amennyiben ezt a beállításokban nem tudod, vagy nem akarod letiltani, akkor teljesen hátrahajtott fedélnél kapcsold be kézzel a tabot.
Kipróbálni nem tudom, mert nekem a kistesó - (ME70C) - van egyenlőre tok nélkül.Jobb ötletem nincs, remélem működni fog.
-
Sequadon
tag
Tegnap jött meg a tok hozzá.
Nagyon szép, nagyon jó. Érzékeli a képernyő, ha ráhajtom és kikapcsol. Egyelőre nem jöttem rá, hogy csinálja.
Azonban van egy kis hiba is. Ha teljesen hátrahajtom, akkor is érzékeli és kikapcsol a kijelző.
Kissé kellemetlen. Elég kényelmetlen félig kinyitva használni. Valakinek van ötlete, hogy mit lehet tenni?
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Ez vajon melyik verzió lehet? Eladó még nem válaszolt
link -
Red B
tag
Tudna nekem abban segiteni valaki,hogy milyen media lejátszót szedjek le ami ME176CX-en a mkv-s ac3 hangal lévö videot viszi?
-
Debilon
addikt
az időjárás cucc érdekes dátumot ír, vagyis a dátum jó, csak a napot nem találja el:
-
R19
senior tag
válasz
Sequadon #128 üzenetére
Az energia takarékossági beállításoknál ráböksz a 3 pöttyre és ott meglátod hogy mi használta, ébresztette, tartotta ébren a tabot.
Valami tuti nem hagyta deep sleep-be menni, mert nekem kikapcsolt wifivel kb. 18 óra alatt alvó állapotban csak 2%-ot merült. ( ME70C )
Greenify-t használok a háttérben feleslegesen futkosó, "akku zabáló" appok hibernálására. Működik root nélkül is csak nem automatikusan.
Kirakod a widgetjét és arra rátapizva hibernálja a listában lévő appokat. -
-
Sequadon
tag
Igen, én is próbáltam. OTG működik. MHL viszont nem.
Pedig reménykedtem...
Viszont nekem egy éjjel alatt 70%-ról 37%-ra merült. Valami beállítás lesz a bibi? Látszólag nem ment semmi, nem volt ébren, WiFi sem ment.
-
R19
senior tag
Az ME176C-re való tok ugye tökéletesen passzol az ME70C-re is. ( tudom a nagy tesón a hangszóró nyílás hátul van )
Konkrétan ezt néztem ki. -
D013
aktív tag
válasz
Sequadon #117 üzenetére
A prociban van tartalék még az biztos, a legújabb antutu-val (optimalizálták 64bit-re) már 33k fölött teljesít. Ezzel lenyomta a telefonomban lévő MTK6592-est, ami 32k-nál megállt
Bár a Mali-450 a 3D-s tesztekben megeszi még az Intel GPU-ját, de ez főként optimalizáció hiány szerintem. Szerintem a Lollipop jönni fog, mivel a proci 64 bites, szinte adja magát. Win 8.1-ről nem találtam semmit, szerintem arra nem érdemes várni...
Játék: Order & Chaos tökéletesen megy, Baldur's Gate Enhanced edition is. Több játékot egyenlőre nem teszteltem. Ami nem tetszik: eléggé melegszik, ahogy a tesztben is írták -
Sequadon
tag
Köszi srácok!
Játékra használjátok? A cikkben említik a RR3-at, ami nem futott szépen, viszont a fentebb linkelt videón teljesen jónak tűnik.
Fényerőt én is kicsit kevésnek találtam. MM-ban néztem meg élőben, bár ott elég erős a megvilágítás. Hétköznapokban elég?
Tokot milyet használtok hozzá?
Tetszik ez az Intel SoC, elég friss konstrukció, és szerintem van még benne potenciál.
-
Sequadon
tag
Sziasztok!
OTG működik a készüléken (ME173CX)? Külföldi oldalon állítják egyesek, hogy működik, itt viszont a cikkben ennek ellenkezője szerepel.
Valaki írta itt, hogy Windows ha esetleg lesz rá, akkor csak a 16GB-os verzióra fog felmenni. Lesz egyáltalán rá Win, ha nem is gyári megoldással?
Android 5.0 upgrade lesz rá? Ugyancsak itt olvasom, h lesz, de nem találok róla semmi hivatalos infót.
Várható, hogy optimalizációkat követően jobban érezhető lesz az SoC szintetikus tesztekben mutatott előnye?
Most akkor mi van a RR3-al?
Személyes tapasztalatokat meghallgatnék szívesen, WiFi érzékenység, játék, fényerő érdekelne.
Köszi!
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Bár nem egy ME176-al, hanem a kisebbik ME70C tesóval léptem be az Asus tablet tulajok klubjába. Na majd később megosztok egy részletesebb elemzést, feltéve, ha kíváncsiak is vagytok rá.
-
Tibcsi21
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=GRjz4vLp054
ez október 23-ai videó
ezen szépen fut a Real Racing 3, és a tükörben is láthatók a hátul érkező autók.. :-) -
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Beléptem én is a klubba. Két napja használom és nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig nem egy tabletem volt már.
Viszont néha beküld egy a címtár sajnos leállt hiba üzenetet. De ezt leszámítva kifogástalan a cucc!
-
Tibcsi21
csendes tag
http://ipon.hu/hir/android_5.0_frissitesek_az_asus_nal/31559
"iPon Hírek
Android 5.0 frissítések az ASUS-nál" -
Tibcsi21
csendes tag
Hát mivel gyártják illene az 5.0 android.., de a magyar ASUS nem erősítette meg a kérdést..
Valaki esetleg próbálta a Real Racing 3 játékot a Graphics Settings (RR3) programmal "High" beállítással?
Választ előre is köszönöm! :-)
üdv. Tibi -
Looserke
őstag
Várható az android 5.0 64 bites rendszer erre a tabletre? Legalább a 64 bites proci ki lenne használva.
-
törölt tag
Hátsó kamera nekem abszolút nem számít, ez egy tablet nem telefon. Elülsőt még megértem mert videohívásokhoz hasznos, oda kellene 5 MP-ket beépíteni szerintem.
Ami nem tetszik amúgy az a navigációs sáv de ez minden droidos tabletnél így van. Nem lehet valahogy jobb oldalra kényszeríteni akkor is ha elfordítom a kijelzőt? Két kézzel fogom mondjuk két oldalt, erre középen van a home-vissza gombok és egyikkel sem érem el érthetetlen és buta megoldás a Google részéről.
-
khalox
őstag
válasz
#42308056 #103 üzenetére
A kamera a különbség.
Érdekes egyébként, hogy a C verziót nem nagyon látni, ha viszont mégis, akkor csak 8GB-os. A 16 GB-os meg jóval drágább.
A CX-et árulják már csomó helyen 16GB-tal nagyjából ugyanannyiért, abban van a gyengébb kamera, szóval ha nem számít, akkor ezt érdemes venni. -
törölt tag
Azt hittem csak 176C van. Külföldi oldalon olvastam, ilyen 7 megabites letöltési sebességet mértek állítólag az kevés HD stream-hez. Pedig nagyon dögös kütyü, bár az Intel proci állítólag nem a legerősebb fajta engem mégis valahogy minőségibb érzettel tölt el ez a név mint egy Qualcomm.
-
törölt tag
Van aki vett már ilyet? Mennyire vészes az adatkommunikáció? Valahol úgy olvastam WiFi nagyon gyenge, HD videó streamelésre sem alkalmas.
-
pippin12
tag
Radium-ba 37k a 16gb-os me176cx ez vmi szürke import ? Mert máshol 46k körül van.. Esetleg vki vásárolt már ott?
-
khalox
őstag
válasz
canniball #95 üzenetére
A minap tjb007 felvilágosított, hogy ez azért van, mert a "Memo Pad 7" az nem egy termék, hanem egy egész termékvonal, ami igyekszik lefedni az egész piacot a különböző árkategóriákban és szolgáltatásokban 90 eurótól a csillagos égig.
Belépőnek ott a ME70C (amiről én azt hittem, hogy valami elke**lt alapmodell
)
Feljebb a ME176CX bénább kamerával, vagy a ME176C nagyobb felbontású kamerával 8 és 16GB-tal.
Még feljebb a ME572C és a CL 2GiB RAM, fullHD kijelző meg LTE (a L betűsben), ha akarsz...Ez mind 2014-ben... én meg azt gondoltam, hogy csak sietnek mindig az "újabb" verzióval.
-
canniball
nagyúr
Ami a meg-megakadást illeti: nekem az elődje van, ezen az energiatakarékos funkció kikapcsolása oldja meg a problémát.
A csúszós hátlap a szín velejárója, gondolom ez is több színben beszerezhető mint az előd, amelynél a kék és a szürke matt (nem csúszós), a többi variáns pedig fényes.
A név tekintetében pedig valóban jó lenne ha változtatnának a gyártók a gyakorlaton, hogy lehet több terméket ugyanúgy nevezni?
Ennek pl. lehetett volna Memo Pad HD7i a neve és mindjárt tiszta lenne ki kivel van.
-
khalox
őstag
Van benne SD kártya, és jó kérdés, hogy mit ért alatta...
A belső tárhely egyben van, az sdcard mappa "emulált" és "belső tárhely"-nek nevezi, így arról átrakni valamit saját magára, annak gondolom nincs valami sok értelme. Amit meg sd-kártyának hív a fájlkezelője pl., az tényleg a külső SD.No nem mintha annyira fontos lenne, mert eddig is elvolt enélkül, csak ha már megjelent, akkor gondoltam kipróbálom.
-
ben11
őstag
Van benne sd kártya, vagy csak a belső tárhely amit sd-nek jelöl?
bajaki
Ez nem rossz ár
Üzlet vélemények -
cidalain
veterán
korábban leírták, én is kérdeztem:
http://prohardver.hu/tema/re_asus_memo_pad_7_me176c_a_het_slagere/hsz_33-33.htmla kamerák gyengébbek a cx-ben
-
khalox
őstag
A család egy ME176C-t használ augusztus vége óta. A kijelzővel nekem nincs bajom, szerintem jók a színei és elég éles is - de ez ízlés dolga, nekem meg a szemem nem túl jó ehhez.
Az Android 4.4.2 rajta, nem 4.3 ahogy írják, a többi adat stimmel a boltnál.A készülékre most jött új frissítés, amiben a kétablakos támogatás és az App 2 SD támogatás tűnt fel elsőre, bár az utóbbi nem tudom, KitKat alatt mit kellene csináljon:
Eddig nem volt "Áthelyezés SD-kártyára" gomb, most meg már van. De ha egy alkalmazásnál, ami támogatná, használni akarom, akkor azt írja, hogy az SD kártyán nincs elég hely vagy nem érhető el. Szóval nem értem, hogy lehetne használni. -
bajaki
őstag
Erről beszéltem. Ez elég jó ajánlatnak tűnik.
A boltról mi a véleményetek?
Egyébként milyen a kijelzője a gépnek? Mert ma bementem az MM-be, megnyomkodtam 1-2 gépet és az olcsóbb árszegmensből, de nem voltam elragadtatva tőlük. Vagy csak nagyon az elvárásaim egy OnePlus mellett, vagy nem tudom. Ki volt rakva egy Memopad 7-et (1024x768-as kijelzővel). Annak egészen bejöttek a színei. Az sem volt tűéles, de nem tűnt olyan vészesnek a többihez képest.
Ennek az ME176CX-nek meg ugye még nagyobb felbontása is van, szóval nem tudom.
-
air76
tag
ASUS MeMO Pad 7 ME176C-1A053A !
-
bajaki
őstag
Srácok!
Hol érdemes ilyen gépet venni? Az Edigital-nál 45k a 8 GB-os. Az elfogadható ár? Radium-nál 43k a 16-os, ha jól látom, de azt a boltot nem ismerem.
Milyenbgarancia van ezekre a gépekre? Gyártói vagy bolti? Mert ha az előbbi akkor mindegy hol veszem. -
karldergroße
senior tag
Vettem egy ilyen készüléket. Minden nagyon jó, viszont nem enged egynél több korlátozott felhasználói fiókot létrehozni. Egyet sikerült, de én a rendszergazda-fiókon kívül még 3 egyéb fiókot szeretnék. Valakinek ötlete? Köszi előre is.
-
hue2000
tag
Nagyon szép lett
-
air76
tag
Hali!Az első asus termékem egy OPlay mediaplayer lejátszó volt.Aztán jött egy Memopad HD7,egy Memopad FHD 10,és egy N18U router.Maximálisan meg vagyok elégedve velük.Pedig a 7" tabot a hat éves lányom "gyilkolja" nap mint nap.Szóval nekem ne gyere azzal,hogy minden Asus termék szar!Pont szerintem meg most tér magához az Asus,elfogadható áron gyárt korrekt cuccokat.
-
barabali
csendes tag
A napokban szereztem be ilyen tabletet. Pár játékot is kipróbáltam rajta,eddig mind mentek. A legkeményebb talán a walking dead season 2 volt. Elsőre leállt (valószínűleg a ram volt kevés) de utána nem volt gond, csak nagyon ritkán akadt meg kicsit.
Ha van kérdésed valamelyik játékról, akkor azt kipróbálhatom rajta. Annyi a hátrány, hogy mivel kártya nélkül használom nincs túl sok tárhely. -
Milka 78
nagyúr
Vágom csak a konkurencia is jelen van keményen.
. Ha csak a játék részét nézzük ami nem elhanyagolható,mert napjába fél tucat kérés jön az Androidos topickba,hogy játékra,RR3-ra,stb...keresek +akkor bizony látszik hogy valami nem gömbölyű.A DT2 a gyengécske 79 qci-n is futott,ugyan úgy mint a Wayteq 8q-n is ami olcsóbb is,de említhetném a G Pad szériát is amin minden futott gond nélkül .
Ettől független jó kis tab csak az erősebb hw-ból adódó előnyöket nem látom a fenti konkurenciához képest sőt...na emiatta csalódottságom.Persze optimalizálni kéne a játékokat,de ugyeez már pc-s oldalon is ingoványos talaj -
cidalain
veterán
Nem gondolom hogy az android eroforras pazarlo oprendszer lenne. Mas kerdes hogy a ra irt szoftverek viszont rohadtul azok, de az nem az android hibaja, hanem a sok balfasz appfejleszto sara. Ami reszukrol is ertheto, minel gyprsabban minel tobb appot osszelapatolva minel tobb penzt keresni - leszarva hogy az a progi most 20 mega memoriat eszik, vagy 80-at.
-
Milka 78
nagyúr
Én is kicsit többet vártam tőle.Elméletileg baromi erős a HW,de úgy fest a fent említett optimalizálás hiányosságai miatt a rendszer nem olyan sima,főleg komolyabb játékok alatt.Ha a tesztet szentírásnak veszem akkor van ettől jobb vétel is ennyiért (vagy még olcsóbban is).
Ha valaki vesz egy ilyen masinát leírhatná a véleményét és a 3d-s (nem szintetikus teszt) teljesítményét. -
Rhino666
addikt
Igény ide vagy oda, sajnos az Android rendszer sajátossága hogy elég erőforrás-pazarló. Én elhiszem hogy van akinek elég a 480x320 felbontás 3.5"-on de nem feltétlenül jó ha cserébe minden második hívásnál működik csak a mikrofon (elő példa). Ezért mondtam hogy picipénzért inkább gombos butafon, az legalább megbízható.
ASUS meg úgy hulladék, ahogy van az összes kritikán aluli szoftverével, az összes kritikán aluli összeszerelési minőségével és anyaghasználatával na meg a nem létező garanciális supportjával. Egyedül a VGA-k tűrhetők, minden más amit gyárt (alaplap, router, telefon, tablet, főleg notebook) ipari hulladék kategória (cégnél ott tornyosul kb. 10db pár éves ANUS laptop, mind kuka).
-
cidalain
veterán
Most komolyan mondod, hogy egy 50 alatti androidos telo csak papirnehezeknek jo? Vannak kulonbozo igenyszintek am, telefonalasra, sms-t irni, face appot, mail klienst futtatni mi a peknek vegyek 100+ erteku telot?
Asust igy zsigerbol fikazni meg nem kellene. Nem tudom milyen rossz tapasztalatod volt a markaval, de annal azert jobb, mint ahogy sejteted...
Lejaratas ellen jon az android one 100 dollarert.
(Szerintem meg a gombos nokianak szutyokabb szart nem hordott hatan a vilag, a hasznalhatatlan nokia szoftverevel, a kezelhetetlen menujevel egyutt) -
Rhino666
addikt
Volt nekem 50eFt alatti értékű (okos)telefonom is, tapasztalatból mondom, hogy nem szabad. Vagy gombos Nokia (R.I.P.), vagy egy normális Android. De ezek a 20-30k-s szutykok csak arra jók, hogy lejárassák a platformot.
(#56) ollie: Értem én, de rá van írva, hogy ASUS. Így garancia csak a sz*pásra van.
-
e-newsee
addikt
Oké, megtaláltam közben én is, de azért utánajártam addigra.
XFastest blogbejegyzés
És a kép: -
e-newsee
addikt
A vicc az, hogy az Asus honlapján a proci 1,86GHz-es, a cikkben pedig csak 1,33.
Szeretnék az Asusnak hinni...
Asus MeMO Pad 7 (ME176C) -
Rhino666
addikt
Ennyiért telefont se vennék, nem hogy tabletet.
A felhozott negatívumok mellett meglepő, hogy ajánlott plecsnit kapott, főleg hogy ASUS termékről van szó.
-
Nigér
őstag
válasz
Luck Dragon #39 üzenetére
-
lestan79
csendes tag
Jó kis tábla, de ebben a méretben már nem hártány a FullHD.
Én egy P79HD-t nyúzok egy ideje, és csak jókat tudok róla mondani.
Szintén intel procis, és bírja is a strapát a nagyobb felbontáson.
[link]
Ha valaki érdekel keressen privátban.üdv.:Laci
-
Lambach
tag
Minden tisztelettel, és komolyan:
Lehet ezekre Windowst hegeszteni?Köszi a választ.
-
natë
nagyúr
Lenovo A 3500. Olcsóbb és gyakorlatilag hibátlan tablet a kategóriájában. 2 is van a családban.
-
BOBAKILL
őstag
A következő tabletem ez lesz, vagy a következő generációja.
Nem érdemes kínait venni tabletből, ennek iszonyat jó az üzemideje. Kijelző és akksi okés, szóval szuper választás. Csak győzzem kivárni.
-
vimes
senior tag
Erre Windowst is lehet mókolni valahogy nem? Ha ezt Android helyett Win 8-cal, 8"-on 50k-ért, best buy lenne (de akár 2GB RAM-mal 60k-ért is).
-
Fejvadi
nagyúr
A feketének a fotón mintha keskenyebb lenne a kávája. Csak rosszul látom?
-
Agrippa22
tag
Valamelyik Asus Zenphone esetleg nem várható a Mobilaréna szerkesztőségébe?
-
Kövezetek meg, de nekem nem tetszik, egy első generációs n7- jobb számomra.
-
ctvagyok
őstag
Asus ólcsó táblái elég jók szerintem. Nekem is az van. Bár elnevezéseik között nehezebb kiigazodni mint a Samsungokon. Intel soc meg elég erős lett. Ennyiért ritkán adnak ilyen erős gépet. Az meg, hogy az android mennyire van/lesz rá optimalizálva az remélem még válltozhat. Üzemidő a kategóriában nagyon jó. Ha most vennék 7" es gépet elgondolkodnék rajta.
-
cidalain
veterán
válasz
matteo_szg #33 üzenetére
köszi.
-
törölt tag
edigital.hu-n kuponnal. A kupon meg ingyen tölthető az oldalukról.
Ha munkára kell szerintem elég jó választás főleg az Office miatt.
-
Dominó85
addikt
A Real Racing 3 mióta mérvadó? Az egy optimalizálatlan f0s. Az Asphalt 8 inkább mérvadó, mert egész jól skálázható.
-
cidalain
veterán
Nincs egy hivatalos ASUS lista hogy az ME176C-n belüli altípusok pontosan milyen specifikációkkal vannak szerelve? Már az ME173 esetében is kész káosz volt a boltokban, csomóan nem úgy hirdették, mint ami valójában (ezt onnan gondolom hogy 5 bolt így hirdette 5 meg amúgy: innentől a boltok fele biztosan megtévesztette a vásárlókat).
Háttértár az még oké mert azt látod a dobozon (de webes rendelésnél nem látod a dobozt), de a kamerát általában nem írják rá. Megveszed 2/5-ösnek, aztán otthon derül csak ki hogy 0,3/2-es? vagy hogyan?Ráadásul az árgápen 16GB-osként szerepel az Emagos, odakattintva már csak 8GB-os...
-
cidalain
veterán
válasz
matteo_szg #23 üzenetére
Emag
fekete: 8 giga, kamera 2/5: 44900
sárga: 8 giga, kamera 0,3/2: 44900 -
sultansmith
senior tag
várható hogy az intel procikkal is röcögés mentes legyen a dolog? Értem én, hogy utasításkészletek, de jelen esetben jobban megéri egy kisebb/olcsóbb arm procis gép, ha jól értem a dolgot. Jól értem a dolgot?
-
cidalain
veterán
itthon még nem láttam olyan verziót webshopban ebből amiben a 2/5Mpx-es kamera lett volna hanem csak a 0,3/2-es. Ahol esetleg azt írják hogy mégis, ott a típusverzióból látszik hogy mégsem. pláne nem a 16 GB-os háttértárral 45-ért.
áruljátok el légyszi hol van ennyiért itthon? -
bostone
addikt
Ha az lg 7-es gépe szimpatikusabbnak tűnik, leszámítva a háttértárat.
-
helixP
nagyúr
Asszonykám tulajdonában van egy xTAB-7x Quad 1024x600-zal, az enyémben egy MyAudio708AG, 1280x800-as felbontással. Hát, azért egymás mellett nézve a kettőt rendesen kijönnek a különbségek, de tény, hogy majdnem mindenre elég az 1024-gyel kezdődő felbontás 7,meg 8 colon is.
Gabó75: Maximálisan egyetértünk!
-
Gabó75
senior tag
Nem öt centiről nézem természetesen. Az a tapasztalatom, hogy kb. 260 ppi-től nevezhető viszonylag pixelmentesnek és kb. 300 ppi már tényleg megfelelő, nem kell zoomolni a szövegbe mindig szálkás betűk miatt, hanem olvasható egy teljes weboldal normálisan. A 400, 500+ ppi-ket teljesen feleslegesnek tartom.
-
törölt tag
Multkor nyomkodtam kicsit Mediában, nagyon jó kis gép. Lehet nem viszi tökéletesen a high end játékokat, de ennyiért teljesen jó ajánlat. Komolyan elgondolkodtam rajta, pedig valami Windows tabletet szeretnék majd, de ez minden téren tetszik.
-
-Faceless-
őstag
Xtab 8q teszt mikorra várható?
Spec. alapján sokkal jobb vételnek tűnik ennél. -
Gabó75
senior tag
Azért a 7"-hoz kellene a FHD. Nyilván drágább lenne, de azért a felhasználói élményen sokat dobna.
Azért is állítom ezt, mert egy ideje 7"-os telefont? :-) használok. -
tjb007
nagyúr
Az utasításkészlet miatt óckodtak tőle, az meg még mindig változatlan, és az abból fakadó problémák is ugyanúgy jelen vannak, igaz szerencsére már egyre kisebb mértékben.
(#7) KamuMazsola
Arról is lesz teszt.
Mondjuk annak az ára már nem lesz ennyire baráti, az LTE-s változat (ami majd tesztelve lesz) várhatóan 100 ezer forint körül fog kezdeni. -
Cyberpunk
félisten
Lehet hogy és veszek egy olcsó táblát megint, bár az előző nem volt olcsó, de sokszor jól jöhet itthon. Jó ár/ érték arany kell, mert azért én nem használom ki, de szép képe legyen, és legyen azért tempója is.
-
KamuMazsola
őstag
Engem az a szögletesebb forma fekete is érdekelt volna! Az az ME572CL, na arra lehet lecserélném a fonpademet.
-
Looserke
őstag
hopp a szintetikus teszteknél feltűnik a WayteQ xTab 8Q GPS, remélem arról is lesz hamarosan teszt...
-
satz18
őstag
Ezért az árért több mint baráti. Nagyon jól sikerültek ezek a 4 magos bay trailek és még olcsóak is.
-
AS
félisten
Jó az intel soc
-
Márko88
aktív tag
Alcatel-t, többi kínait a kategóriában veri.
-
Marton Pí
csendes tag
Szerintem szép is meg jó is ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Időjárás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest