- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Buksi20
tag
válasz
waccamár #4786 üzenetére
Ugyanez volt nallam is!!!
Vedd le a hatlapot es nezd meg hogy azaksi csatlakozoja normalisan csatlakozik-e!
Valami ritka gagyi csati van benne, egyszerledobtam az agyra es onnasztol kezdve nem indult... nem panikoltam be, minden gombkombit kiprobaltam, aztan pedig gondoltam egyet es nekiestem, majd hangosan sirva nevettem hogy csak ennyi a baj :-) -
umfrider
senior tag
válasz
waccamár #4786 üzenetére
Nekem hasonló szitum volt. Annyival korrektebb helyzet állt fent, hogy a gép lemerül, hisz nem vette fel a töltést. Így tudtam csinálni egy mentést, majd egy gyári visszaállítást mielőtt elküldtem gariba.
Így, kikapcsolt állapotban nem fogod tudni lementeni az adatokat, a szervízben pedig 100%, hogy elveszik minden. Annyit tehetsz meg, ha van hozzá affinitásod, hogy szétkapod, leveszed a hátlapot és minden dugaszt lehúzol az alaplapról, 10 - 15 mp-re, majd mindent vissza. Hátha bekapcsol.
Ha ez sem segít, akkor garancia.
Szvsz alaplap cserés lesz a készülék, vagy kicserélik egyből egy újra, így nem buherálnak az adatokkal. Ahogy tudom van nekik amúgy adatvédelmi nyilatkozatuk, persze ez sok esetben talán csak formalitás...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest