- CES 2025: 5K-s monitorral bővült az Acer Predator termékcsaládja
- CES 2025: ultrarövid gyújtótávolságú projektor a Yabernél
- CES 2025: AI-ra készült ez a mini PC
- CES 2025: NAND flash alapokon nyugvó újdonságok a Micron/Crucial gondozásában
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Hali!
Nincs root a tabomon, full gyári. Az lenne a kérdésem, hogy lehetne olyan állapotba hozni mintha most venném ki a dobozból? Gondolok itt arra hogy minden törlődjön, max a rom frissítések maradjanak. Kicsit mintha belassult volna, gondoltam ezzel javíthatnék rajta. Elég sok mindennel tele szemeteltem
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
válasz FaceThePro #3821 üzenetére
Nekem is ilyen egy ideje.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
sid87
senior tag
Nem új a dolog, de nekem amikor frissítek egy alkalmazást, kb mindegyik appnál újra indul a tab.. Egy reset jót tenne neki? Meg újra előjött a wifi ki/be szöveg beragadása... Másnál is van ilyen?
-
sid87
senior tag
Utolsó frissítés óta gyakran csinálja azt hogy ha pár óráig nem használom a tabot, akkor kikapcsol, és sokáig kell nyomva tartani a bekapcsoló gombot.
Az akksi meg durván lemerül eközben.A wifi bekapcsolva felirat is újra beragad.. Másnál is van ilyen?
-
sid87
senior tag
Nemrég frissített valamit a rendszeren, már más a boot animáció Mást nem vettem észre
-
sid87
senior tag
Másnál is újra indul a tab mikor frissít play store-ból? minden egyes program frissítésénél újra indul... Már amióta megvan kb.
-
sid87
senior tag
Én ma kaptam valami frissítést rá, de nem tudom mi változott. Csak letöltötte, újraindult. október 30.-ai dátum van hozzá.
-
sid87
senior tag
válasz kisgabor87 #856 üzenetére
A képen úgy néz ki mintha 4:3mas tabhoz lenne, nem 16:10eshez. Van itthon 4:3mas, és ahhoz kaptam tokot, ami ugyan így néz ki. Ilyen elnyújtott, nem hosszúkás mint ez a tab. De ha azt mondod jó, elhiszem.
-
sid87
senior tag
Ez a tok vajon jó lehet hozzá?
-
sid87
senior tag
Nem tudom, olyan 200 körül van a szabad memória. De nem zavar, mert bitang jó a multitask, úgyhogy tőlem akár 0 szabad ram is lehet.
Mindegy igazából a pontszám, amíg gyorsnak érzem a gépet.
-
sid87
senior tag
-
sid87
senior tag
Nálam sem áll le a hang beállításnál.
Lehet tudni miben változott a rendszer? A felhasználó váltásokon kívül..
Viszont nem tudom frissíteni a programokat playen, azt írja hiba történt az információk szerverről való lekérése során. [RPC:S-5:AEC-0]
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Amúgy az hogy lehet hogy a 4.0.4ben volt még OTG, 4.2.1-ben már nincs?
Egyelőre nem hiányzik, de pl kipróbáltam volna valami játékot egy kontrollerrel.
-
sid87
senior tag
válasz Monochrome #192 üzenetére
Én wifin keresztül Airdroid nevű progival másolgatok, kábellel csak töltöm
-
sid87
senior tag
-
sid87
senior tag
Na, ma megvettem egy fehéret! Lemondtam a furb N7ről.
Még csak alig nyomkodtam, de tetszik.
Kérdés: Fontos kijfelzővédő fóliát rátenni? A régi wayteqemen nincs, és egy darab karc sincs rajta, csak emiatt kérdem.
Tokot rendelek majd ebayről, gondolom N7 tokk is jók hozzá.
Valami ajánlás hogy mit állítsak be, töltsek le rá, ilyesmi?
-
sid87
senior tag
És melyik mediamarktban volt kirakva? :-)
Nekem fontos az időt állóság meg a jó update.
A hátlap a nexusnak jobb gondolom. Alig aludtam, folyamatosan agyaltam mi legyen. De továbbra sem tudom... :-(
Zsolto: a bővíthetőség nem fontos, 16 gigás a nexusból nekem bőven elég.
[ Szerkesztve ]
-
sid87
senior tag
Már majdnem Nexus 7 refurb 16 gigást vettem, mikor láttam hogy ezt is lehet 0% thm-mel venni mediamarktban.
Így most elbizonytalanodtam......
Egy temple run 2 szintű játék azért elfut rajta ugye? Mert minimál játékra azért használnám. De főleg pdf, böngészés, ebook olvasásra kéne.
6ezerrel olcsóbb mint az n7. Erre 2 év arra 1 gari. Az ugye mégiscsak refurb. Viszont jönnek rá a frissítések. Ezen viszont nem stock droid van, hanem több hasznos fejlesztés...
Van rendes fényképező/ nincs... Mondjuk ez kevésbé fontos, de mégis.
A9 helyett csak A7 nem nagy hátrány?
Multitasking milyen?
És még így se tudok dönteni.
Meg lehet nyomkodni vajon valahol?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 4
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Korlátlan mobilnet havi 3260 forintért, ajándék tablettel!