- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
Hali!
Nincs root a tabomon, full gyári. Az lenne a kérdésem, hogy lehetne olyan állapotba hozni mintha most venném ki a dobozból? Gondolok itt arra hogy minden törlődjön, max a rom frissítések maradjanak. Kicsit mintha belassult volna, gondoltam ezzel javíthatnék rajta. Elég sok mindennel tele szemeteltem
-
sid87
senior tag
válasz
FaceThePro #3821 üzenetére
Nekem is ilyen egy ideje.
-
sid87
senior tag
Nem új a dolog, de nekem amikor frissítek egy alkalmazást, kb mindegyik appnál újra indul a tab.. Egy reset jót tenne neki? Meg újra előjött a wifi ki/be szöveg beragadása... Másnál is van ilyen?
-
sid87
senior tag
Utolsó frissítés óta gyakran csinálja azt hogy ha pár óráig nem használom a tabot, akkor kikapcsol, és sokáig kell nyomva tartani a bekapcsoló gombot.
Az akksi meg durván lemerül eközben.A wifi bekapcsolva felirat is újra beragad.. Másnál is van ilyen?
-
sid87
senior tag
Nemrég frissített valamit a rendszeren, már más a boot animáció
Mást nem vettem észre
-
sid87
senior tag
Másnál is újra indul a tab mikor frissít play store-ból? minden egyes program frissítésénél újra indul... Már amióta megvan kb.
-
sid87
senior tag
Én ma kaptam valami frissítést rá, de nem tudom mi változott.
Csak letöltötte, újraindult. október 30.-ai dátum van hozzá.
-
sid87
senior tag
válasz
kisgabor87 #856 üzenetére
A képen úgy néz ki mintha 4:3mas tabhoz lenne, nem 16:10eshez. Van itthon 4:3mas, és ahhoz kaptam tokot, ami ugyan így néz ki. Ilyen elnyújtott, nem hosszúkás mint ez a tab.
De ha azt mondod jó, elhiszem.
-
sid87
senior tag
Ez a tok vajon jó lehet hozzá?
-
sid87
senior tag
Nálam sem áll le a hang beállításnál.
Lehet tudni miben változott a rendszer? A felhasználó váltásokon kívül..
Viszont nem tudom frissíteni a programokat playen, azt írja hiba történt az információk szerverről való lekérése során. [RPC:S-5:AEC-0]
-
sid87
senior tag
Amúgy az hogy lehet hogy a 4.0.4ben volt még OTG, 4.2.1-ben már nincs?
Egyelőre nem hiányzik, de pl kipróbáltam volna valami játékot egy kontrollerrel.
-
sid87
senior tag
válasz
Monochrome #192 üzenetére
Én wifin keresztül Airdroid nevű progival másolgatok, kábellel csak töltöm
-
sid87
senior tag
Na, ma megvettem egy fehéret!
Lemondtam a furb N7ről.
Még csak alig nyomkodtam, de tetszik.
Kérdés: Fontos kijfelzővédő fóliát rátenni? A régi wayteqemen nincs, és egy darab karc sincs rajta, csak emiatt kérdem.
Tokot rendelek majd ebayről, gondolom N7 tokk is jók hozzá.
Valami ajánlás hogy mit állítsak be, töltsek le rá, ilyesmi?
-
sid87
senior tag
-
sid87
senior tag
Már majdnem Nexus 7 refurb 16 gigást vettem, mikor láttam hogy ezt is lehet 0% thm-mel venni mediamarktban.
Így most elbizonytalanodtam......
Egy temple run 2 szintű játék azért elfut rajta ugye?
Mert minimál játékra azért használnám. De főleg pdf, böngészés, ebook olvasásra kéne.
6ezerrel olcsóbb mint az n7. Erre 2 év arra 1 gari. Az ugye mégiscsak refurb. Viszont jönnek rá a frissítések. Ezen viszont nem stock droid van, hanem több hasznos fejlesztés...
Van rendes fényképező/ nincs... Mondjuk ez kevésbé fontos, de mégis.
A9 helyett csak A7 nem nagy hátrány?
Multitasking milyen?
És még így se tudok dönteni.
Meg lehet nyomkodni vajon valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest