Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
Sziasztok!
Én decemberben vettem egy HD 7-et a lányomnak játékra. De annyi eszeveszett felesleges software van rajta, hogy 10 játék nem fér fel rá (persze ezek között van ami több száz mega). Azóta nézek hozzá rootolást, de sehol nem találtam olyat ami működne. Ez nem ME173X, ez K013 - as...ehez pedig infót is alig találok :S
Próbáltam:
one Click root
android root
rootgenius
és még két másik softwaret amelyeket .apk ként a telón kellett futtatni de egyik sem sikerült...(egyébként itt volt olyan hogy az egyik rátelepített egy asus demo alkalmazást az őrületbe kergetett hogy 4 percenként elindult rajta a demo..de le tudtam szedni..)szóval nektek nincs ötletetek?
Ma vettem egy 16gigás sdkártyát amit persze lát, de nem lehet sehogysem rávenni hogy oda telepítse a játékokat egyből, azaz csak kidobtam egy kis pénzt...az sem működik hogy a már rajta levő játékokat átmásolom egy playből letöltött progival mert ...nemtudom..de nem csinálja meg...nem lehet és kész
ötlet?
köszi
üdv,
E.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mozilla Firefox
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Adobe Photoshop
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest