- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon833
tag
Sziasztok. Szeretném kérni a segítségeteket. Ma este ügyes voltam és sikeresen ratenyereltem a tabletra a kijelző lcd része benyomodott és a képernyő fele nem látszik. Maga az érintő panel nem sérült.Ahogy olvasom nem olcsó a cseréje de érdeklődnék hogy volt e már valakinek hasonló és mit tudok tenni?Gondolom a garancia erre nem érvényes? Előre is köszi
-
Leon833
tag
válasz
sutilowits #4284 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget. Tökéletesen működik
-
Leon833
tag
Szóval sehogy nem lehet egy pendriveval összekapcsolni?Volt egy korábbi hozzászólás h.aktív hubbal lehet.
-
Leon833
tag
Sziasztok.Mai nap vettem egy aktív hubot.Sajnos hiába kapcsolom össze a pendriveal és a külső vinyoval nem ismeri fel a tablet.Mit kell tennem h.lássa?Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok.Vettem egy OTG kábelt és egy pendriveot.Sajna ha össze is kapcsolom ki se jelzi h.értékelné a pendriveot.Legyszives segítsetek h.mit kell beállítani h.működjön.Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok,
vettem a tablethez egy OTG kábelt. Sajnos mint kiderült a tablet nem ad le áramot, így a külső vinyót nem ismeri fel. Ha vennék egy aktív HUB-ot ez a probléma kiküszöbölhető lenne? Ha igen, akkor tudnátok ajánlani nekem egy aktív hub-ot?
Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok,
vettem a tablethez egy OTG kábelt. Sajnos mint kiderült a tablet nem ad le áramot, így a küldő vinyót nem ismeri fel. Ha vennék egy aktív HUB-ot ez a probléma kiküszöbölhető lenne? Ha igen, akkor tudnátok ajánlani nekem egy aktív hub-ot?
Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok.Érdeklődnek h.esetleg van vmi controller amit lehet használni a tablethez?
-
Leon833
tag
Sziasztok.
Fekete Transcover tokot keresnék.
Tudnátok véleményt mondani róla és hogy hol tudnék beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest