- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Buksi20
tag
válasz
waccamár #4786 üzenetére
Ugyanez volt nallam is!!!
Vedd le a hatlapot es nezd meg hogy azaksi csatlakozoja normalisan csatlakozik-e!
Valami ritka gagyi csati van benne, egyszerledobtam az agyra es onnasztol kezdve nem indult... nem panikoltam be, minden gombkombit kiprobaltam, aztan pedig gondoltam egyet es nekiestem, majd hangosan sirva nevettem hogy csak ennyi a baj :-) -
umfrider
senior tag
válasz
waccamár #4786 üzenetére
Nekem hasonló szitum volt. Annyival korrektebb helyzet állt fent, hogy a gép lemerül, hisz nem vette fel a töltést. Így tudtam csinálni egy mentést, majd egy gyári visszaállítást mielőtt elküldtem gariba.
Így, kikapcsolt állapotban nem fogod tudni lementeni az adatokat, a szervízben pedig 100%, hogy elveszik minden. Annyit tehetsz meg, ha van hozzá affinitásod, hogy szétkapod, leveszed a hátlapot és minden dugaszt lehúzol az alaplapról, 10 - 15 mp-re, majd mindent vissza. Hátha bekapcsol.
Ha ez sem segít, akkor garancia.
Szvsz alaplap cserés lesz a készülék, vagy kicserélik egyből egy újra, így nem buherálnak az adatokkal. Ahogy tudom van nekik amúgy adatvédelmi nyilatkozatuk, persze ez sok esetben talán csak formalitás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- OLCSÓ MONITOROK
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged