Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
jah igen tudom már melyik ez a rootzenfone. Ezzel már szívtam 1-2 hete. Konkértan annyi a rootolás nála, hogy az apkát elindítom, és kéri hogy kapcsoljam ki a wifit és a data networkot, majd a rootolás gomb megnyomása után 10 másodperccel indítsam újra a gépet. A 10 másodperc alatt felugrik egy kis ablak hogy az asus DEMO software sikeresen telepítve lett. Ennek következménye az hogy a gépen 2-3 percenként hanggal elindul a termék DEMO progija ami kb a mediamarktban fut egesz nap. Letörölni nem tudod, csak egy titkos kód beírásával, de akkor az egész tabletet visszaállítja gyárira és rakhatsz fel mindent újra. Most nem tudom ez átverés e ez a rootzenfone, neten még olyat találtam hogy állítólag masnak is ez a demo telepult de második restartra rootolva lett...szóval nekem ez nem vált be...lehet vmi vírusos vagy akármilyet raktam fel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged