Hirdetés
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- VR topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
válasz
Csendeske
üzenetére
Nagyon Köszi a segítségeket! A helyzet az, hogy ez a rootzenfone mégis megcsinálta, letöltöttem egy harmadik helyről valót, és az volt a legfrissebb apk azzal ment a rootolás. (Mondjuk leszedtem a playből pár progit amelyek root checkerek és az egyik azt mondja hogy rootolt, a másik hogy nem, a harmadik meg egyszer azt hogy igen, egyszer azt hogy nem...őrület)
szóval most rootolva lett szerintem, jöhet a következő lépés..elkezdtem letörölgetni a telepített appokat, de rájöttem hogy a gyári softwarenak fentartott 4.17Gb a 8-ból kicsit böki a szemem azaz egy új romot kellene felraknom...valakinek van ötlete? ha jól látom erre nincs cyanogenmod. 4.4.4 van rajta, hát nem mennék nagyon vissza az időben, de olyan kellene amit fejlesztenek folyamatosan...
köszi eddig is mindent
üdv,
E.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- Okos Otthon / Smart Home
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pánik a memóriapiacon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Update 12.19. 11:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest