- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
jah igen tudom már melyik ez a rootzenfone. Ezzel már szívtam 1-2 hete. Konkértan annyi a rootolás nála, hogy az apkát elindítom, és kéri hogy kapcsoljam ki a wifit és a data networkot, majd a rootolás gomb megnyomása után 10 másodperccel indítsam újra a gépet. A 10 másodperc alatt felugrik egy kis ablak hogy az asus DEMO software sikeresen telepítve lett. Ennek következménye az hogy a gépen 2-3 percenként hanggal elindul a termék DEMO progija ami kb a mediamarktban fut egesz nap. Letörölni nem tudod, csak egy titkos kód beírásával, de akkor az egész tabletet visszaállítja gyárira és rakhatsz fel mindent újra. Most nem tudom ez átverés e ez a rootzenfone, neten még olyat találtam hogy állítólag masnak is ez a demo telepult de második restartra rootolva lett...szóval nekem ez nem vált be...lehet vmi vírusos vagy akármilyet raktam fel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Energiaital topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest