- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
jah igen tudom már melyik ez a rootzenfone. Ezzel már szívtam 1-2 hete. Konkértan annyi a rootolás nála, hogy az apkát elindítom, és kéri hogy kapcsoljam ki a wifit és a data networkot, majd a rootolás gomb megnyomása után 10 másodperccel indítsam újra a gépet. A 10 másodperc alatt felugrik egy kis ablak hogy az asus DEMO software sikeresen telepítve lett. Ennek következménye az hogy a gépen 2-3 percenként hanggal elindul a termék DEMO progija ami kb a mediamarktban fut egesz nap. Letörölni nem tudod, csak egy titkos kód beírásával, de akkor az egész tabletet visszaállítja gyárira és rakhatsz fel mindent újra. Most nem tudom ez átverés e ez a rootzenfone, neten még olyat találtam hogy állítólag masnak is ez a demo telepult de második restartra rootolva lett...szóval nekem ez nem vált be...lehet vmi vírusos vagy akármilyet raktam fel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Microsoft Outlook topic
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest