Új hozzászólás Aktív témák
-
jansi
csendes tag
-
khalox
őstag
válasz
Leon833 #4281 üzenetére
De van. De ahhoz rootolnod kell és az alább írt beállításokat tartalmazó fájlokat átszerkeszteni.
Enélkül nem fog menni, mert ahogy én is írtam és SztiviVander mondanivalójának is a lényege. hogy alapból ezt a lehetőséget a kedves fejlesztők elhagyták csak ők tudják, hogy miért.Keress vissza - a root valóban csak egy kattintás - a konkrét fájlokra, mert ebben sajnos nem tudok segíteni (a családban ME176C van).
-
emerzee
aktív tag
válasz
Leon833 #3519 üzenetére
Kifejezetten hozzá, nincs, de vannak programok, amik támogatnak különböző kontrollereket bluetooth-on. Szerintem a barátod segít benne, hogy melyik programok ezek, és mit támogatnak... Valamelyik emu támogatja a wii mote-ot, arra emléxem. Valamelyik komolyabb játéknál olvastam, hogy a ps3 kontrollerét támogatja.
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Leon833 #2835 üzenetére
Vélemény: Nekem kb. 1 hete van meg. A tok tökéletesen illeszkedik a géphez. A tablet vastagsága csak minimálisat változik. A "fedlapot" teljesen hátra lehet hajtani, így állva lehet a gépet használni. Az Asus oldalán bemutatott "hajtogatós" módon lehet a Memopad-ot írásra vagy filmnézésre használni. Ami még tetszik benne - és ezt már korábban többen is megírták - kinyitod a tokot, bekapcsol a Memopad.
Beszerzés: Ez mos)t nehéz kérdés. Én több offline boltban kerestem, de sajnos feketét - akkor - nem találtam. Végül taknyí fórumtárs segített a beszerzésében (az Asus shop-on keresztül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest