Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
foldi_istvan #4543 üzenetére
Elnézést, akkor félreértettem a kérdést, igen, sajátot tényleg nem tudsz, csak meg lehet változtatni.
-
totopad
senior tag
válasz
foldi_istvan #4550 üzenetére
Érdemes beszerezni egy gyorstöltős szettet. A Blitzwolf termékeit kimondottan ajánlom, egy ideje már minden gond nélkül használok tőlük 30 wattos fali adaptert, gyorstöltős kábelt és powerbankot is, mellesleg a márka apple trusted.
-
hemaka
nagyúr
válasz
foldi_istvan #4539 üzenetére
Nem tudom, nekem aztan teljesen mindegy mi kelt fel az almombol, mindig morcos vagyok.
-
válasz
foldi_istvan #4539 üzenetére
De, be tudsz, ott van a csúszka fölött hogy ébresztési hang > és ott tudod módosítani.
-
válasz
foldi_istvan #4537 üzenetére
Gyakorlatilag nem.
Nézd meg az ébresztő alvás funkcióját ahogy Hemaka is írta. Ott külön állítható a hangerő. -
hemaka
nagyúr
válasz
foldi_istvan #4535 üzenetére
-
totopad
senior tag
válasz
foldi_istvan #4473 üzenetére
Egyébként valahol vicces, hogy a kiábrándult droidosok nagyjából ugyanarra panaszkodnak, mint a kiábrándult almások
Nincs fejlesztés, drága, nincs fejlesztés, drága, vagy, ha van fejlesztés, csak rosszabb lesz
De válaszolva az eredeti kérdésedre, én 8 Plus-t használok és imádom. Nem is szeretnék arcfelismerést, amíg csak lehet.
-
totopad
senior tag
válasz
foldi_istvan #4471 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdem -mivel sosem használtam droidot- miért ábrándultál ki belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest