- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JamesLavelle #5386 üzenetére
A 3utools-t szokták javasolni, én nem ismerem, nem használom, csak sokat olvasok róla (kapcsolat / másolás problémához).
Az appok adatfogyasztása teljesen reális. Ha nagyon kell a hely akkor az app törlése, majd utána visszarakása lehet megoldás.
-
okoska74
senior tag
válasz
JamesLavelle #5271 üzenetére
Én pl. az iTunest nem szeretem ezért az Syncios -t használom fájlok átvitelére pc - telcsi között. Ha lementettem a fényképeket, zenéket, videókat, stb. akkor a telefonról törlöm, majd a Nemrég törölt mappából is törlöm a képeket mert még 30 napig tárolja, hogy vissza lehessen állítani.
Én pl. használom az OneDrive -t és a GoogleDrive -t is tárolásra. Ha nincs letöltve az app a telcsire akkor fel kell telepíteni az áruházból és utána a megosztással át tudod küldeni bármelyikre vagy akár szinkronizálhatod is.A másik - ami biztos volt már, csak én nem találtam - , hogy a repülési üzemmód ki-be kapcsolása után automatikusan visszakapcsolja a wifit és a bluetooth-t, még akkor is ha a beállításokban azt korábban kikapcsoltam -ami rohadt idegesítő (tehát hangsúlyozom, hogy nem csak a control panelben kapcsoltam ki).
Nem tudom téged miért bánt, hogy bekapcsolja ami kell neki? Úgyis csak addig működnek amíg kel neki és elég jól működik. Akksi idő pl. szinte semmi amit fogyaszt. -
válasz
JamesLavelle #4493 üzenetére
Sirivel szerintem az is megoldható.
-
válasz
JamesLavelle #4487 üzenetére
"az Apple Musicban, ha csak egy dalt hallgatok meg egy előadótól, akkor a dal végén nem játszik tovább. Van olyan beállítás, hogy automatikusan folytassa azzal, hogy hasonló dalokat játszik?"
Igen, van ilyen.
A dal képernyőjén a ..., és ott: "Állomás létrehozása" -
hemaka
nagyúr
válasz
JamesLavelle #4489 üzenetére
Apple Musicot nem hasznalok, de van nagy iPhone topic, ott biztosan tudnak mondani valami okossagot ra.
-
hemaka
nagyúr
válasz
JamesLavelle #4487 üzenetére
Mas lehetoseg nagyon nincsen, ez ilyen.
Sima es plus kozott nincs kulonbseg ilyen teren, ha egy respo oldal normalisan van megcsinalva, mindketton ugyanakkora a betumeret.
Konkretan en is ugyanakkora betuket [kép] latok az Index-szen a Plusszal, mint te. -
hemaka
nagyúr
válasz
JamesLavelle #4468 üzenetére
Reader view? Bal felso sarokban ilyen vonalak egymas alatt a jele.
BTW, 2019 van lassan, amelyik weboldalnak nincsen mobilos nezete, eleg szegyen. -
hemaka
nagyúr
válasz
JamesLavelle #4016 üzenetére
Toltsd le ezt es itt pl. az angol nyelvleckes trackeknel adj meg egy albumcimet, kb. igy nezzen ki, mint ezen a kepen.
Ezzel a programmal egyebkent boritokat is hozza tudsz adni az albumhoz, vagy a dalokhoz is a lenti box-nal.Elvileg ezutan mar az iTunes is rendesen fogja kezelni, ha megsem, akkor inkabb hasznald ezt.
Ha mindent jol csinaltal, akkor a Music appban, egyben lesznek szepen.
Valoszinuleg a hivatalos zenei albumnal is megcsuszott valahol az album cim, ezert nem rakja rendesen egy mappaba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4301
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged