Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz balaaa88 #7161 üzenetére

    múltkoriban mikor wifivel játszottam, akkor úgy tűnt az általad linkeltnek tűnő realtek wifi sokkal kisebb fogyasztású, mint a ralink példányom. A ralinknál tapasztaltam azt, hogy nagyon leesett a fesz és újra is indult a pi az ingadozás miatt. A realtek mellett job feszt mértem. Persze a kihúz-bedug dolog még jó esetben is okozhat olyan ingadozást, ami már sok neki. Aktív hub mellett viszont nem szabad előfordulnia. A leszakadást szoftveres bug is okozhatja.

    (#7168) wassermann: valószínűleg nem a legjobb angolból a cikk írója és/vagy nem igazán ért az informatikához :) Szimplán arról van szó, hogy a sun javahoz hasonlóan ezt is alapból telepítik az sd kártya image-re a későbbi - gondolom raspbian - oprendszer kiadásokhoz.

    "Today I’m pleased to announce a step in that direction: working with the Raspberry Pi Foundation, effective immediately there’s a pilot release of the Wolfram Language—as well as Mathematica—that will soon be bundled as part of the standard system software for every Raspberry Pi computer." [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák