Hirdetés
- Projektor topic
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Apple MacBook
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Hosszas utánajárás után úgy döntöttem, hogy beszerzek egy ilyet a laptop kiváltásara(tableten neteznék csak a torrent miatt megy). Linuxból abszolút kezdő vagyok, csak párszor használtam 1-2 dologra android piszkálgatása miatt amit winen nem lehetett megoldani. Nappal és éjszaka torrent menne, de csak az aktuális pár sorozatepizódot szedné/töltené, estefele pedig 1-2 x264 epizódot megnéznék SD de max 720p felbontásban. (Ha komolyabb filmet néznék akkor rádugom a vinyót a tv-re a Samsung eddig nekem megevett mindent, ext4 vinyóról is játszik). Igazából egy NAS lett volna eredetileg a terv, de a 30-40e ft-os egy sem támogatta DNLA-n keresztül a feliratot, plusz a torrent kliensük ahogy a tulajok véleményből kivettem, rosszabb mint Rapsinak. Ha megszeretem valószínűleg beszerzek egy A verziót csak torrentre, a másik marad lejátszónak. Milyen rendszert ajánlotok erre? Torrent kliensek közül melyik vált be nektek a legjobban? Akár 2 külön rendszer is lehet nem kell a letöltésnek menni filmnézés közben. Valószínűleg fogok csinálni ambilight világítást, illetve hőmérőket szeretnék a szobákban.
A gépet a Farnelltől vettem, először felhívtam az FDH-t és mondta az eladó, hogy náluk 10e környékén van nettóba, de megrendelhetem közvetlen a Farnelltől is mert valószínűleg olcsóbb lesz onnan (nagy készletet halmoztak fel, kint lement az ára) részletesen elmagyarázta a lépéseket. Itthon 12e+szállítással jött volna ki csak az alap, én pedig 8gb sd kártyával kapom szállításostól durván 13e ért. Sd nélkül egy ezressel olcsóbb lett volna. Egy visszatáplálós USB hubot kéne beszereznem még, majd visszaolvasok, hogy kinek milyen van.
Szerk
Mennyi idő alatt szokott megjönni? Van még készleten bőven. Sajnos 17 óra után rendeltem pár perccel így csak holnap adják fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest