Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vtechun
veterán
-
s_e_n_k_i
tag
válasz
flegga92
üzenetére
Pi2-n próbáltam, szóval 1-esről nem tudok nyilatkozni.
Én is kódolatalan dvb-c-t teszteltem, a HD adásokhoz kellett a hivatalos kodek licensz, mivel anélkül szaggatott, miután azt megvettem, szinte nem volt semmi CPU load.
Egyébként szerintem a streaming jobban terhelheti, mivel ugye az eléggé nagy adatforgalmat generál a hálózaton, és ugye azt tudjuk, hogy az még Ethernet esetén is az USB bus-t használja, így szerintem az lehet a szűk keresztmetszet. -
BoB
veterán
válasz
flegga92
üzenetére
Ez most azt akarja jelenteni hogy megválnál tőle?
Nem kell raspberry a teszteléshez. Multiméter (vagy más) elég. Csináltam egy képet. A jelölt helyen kell megnézni hogy van-e szakadás. Ha mindhárom RCA végnél a külső oldalon folyamatos az összeköttetés a jack jelölt tagjával, akkor jó. Ha másik tagjánál, akkor nem jó.
(tekintsetek el a művészi rajzom kiválóságától és máshoz hasonlításától
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Eladó felújított számítógép
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

wassermann