- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
UsagiYojimbo
üzenetére
Szia
Most is Raspbian van rajta, de nekem ez túl bő, egy csomó olyan plusz dolog van rajta, amit a PI-sek tettek rá. Illetve ha jól tudom, akkor ezen van grafikus felület is, ami nekem szintén nem kell.
Valami alap rendszer kéne, mivel jelenleg csak egy svn szervernek használnám, de jó lenne, ha ssh-n keresztül nem kéne egy percet várni egy comm<TAB> lenyomása után :SAz történt tegnap, hogy újraindítottam távolról a pi-t, és utána már nem tudtam ssh-n elérni. Ezért kihúztam a pi-t a konnektorból, hátha a reboot nem jött össze neki, gondolom ezt kár volt, mert így a router új IP-t osztott neki, így már a port-forwarding sem működik:S
És akkor itt jutottam el odái, hogy ha már ennyi gond van vele, hogy úgy is cipelhetem oda a monitort meg a billentyűzetet, akkor feltennék valamit a raspbian helyére, én egy debian 6 vagy 7-re gondoltam, de a véleményetekre is kíváncsi lennék. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann