Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyperion
senior tag
Szervusz!
Üdv a klubban :/ Számomra nem egyértelmű teljesen a dolog. Pl. X időközönként, ha scrolloztatok egy szöveget, akkor is teleszóródik szeméttel. De nagyon ritkán, és változó hogy milyen szövegnél..
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem csak hardware, hanem szoftver gond is lehet. Én is a raspberry-spy féle scriptet vettem alapul ami valljuk meg, nem a legszebb kód amit valaha láttam. Az adafruit féle [link] sokkal szebb, átgondoltabb, viszont jelentős különbségeket nem találtam a két script között.(Talán csak annyi, hogy a karakter kiiratás előtt az adafruit féle megoldásnál van egy sleep, valamint ha jól emlékszem ez a kód minden kiiratás előtt törli az aktuális állapotot. Ez okozza a villogást, a váltások között.) Szóval passz.
Mindenesetre átírom a kódomat, az utóbbi kódra alapozva..Valamint azt is észrevettem, hogyha egymásután, pár tized másodperc várakozással küldök új karaktersort a kijelzőre, attól is kiakad.
Esetleg Te is tapasztaltad a fentiek valamelyikét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Mafia II
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- NVidia CMP 90HX bányászkártya
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 8Gb OC/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann