- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Ebben biztos igazad van, de alapvetően nekem csak az lett volna a célom, hogy kiváltsam a jelenlegi NAS-omat, amire a leírások alapján ezzel a két alkalmazással alkalmas lett volna a Pi számomra.
Az, hogy eddig eljussak, hetekbe telt, mert sajnos nincsenek olyan leírások, amik végig vezetik a felhasználót egy adott alkalmazás beállításán, mindegyik csak rész infókat tartalmaz (például erről a jogosultságbeállításról, szinte sehol nem írnak, csak feltelepítik az alkalmazást, beállítják a config-ot és megy).
Még egy kicsit próbálkozom vele, de ha nem tudom megcsinálni, akkor inkább eladom a Pi-t, mert nekem nem ér ez ennyit, nem akarok hónapokig szívni 2 alkalmazás feltelepítésével és beállításával. Azt hittem ez ennél egyszerűbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Rendszergazda topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann