Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gamepad
- Apple MacBook
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
pöc-röff működik
ááá,ne idegesíts!
kész vicc.
délután ha haza értem megnézem ezt is meg az eggyel fentebbi hsz-ban lévő tanácsokat is
annyi "vigasztal" hogy egyértelműen nem vagyok egyedi eset,mert a neten elég sokan panaszkodnak az enyémhez hasonló problémákra.
ez a pi400 úgy látom nem sokban tér el a 4-es verziótól,mégis úgy reklámozzák,mintha totál kiváltana egy asztali pc-t.pedig tuti nem.neked mi a tapasztalatod eddig?
alap dolgokra egész jó a 4,főleg így ssd-vel,de sokszor szaggat a yt,meg a facebook videók totál darabosak.vagy a 400 már annyira optimalizált,hogy ezeket leküzdi?lehet valami más oprendszert kellene használnom?végülis nem lenne nagy kunszt,mert csak egy unifi controller és egy (pillanatnyilag használaton kívüli) adguard home van rajta.azokat sztem könnyen vissza lehetne pakolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kész vicc.
wassermann