Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
Új vagyok a témában, nem merek fejest ugrani ebbe a világba.
Olvasgattam mindenfele, és az jött le nekem, hogy a következők megoldhatók:
- Raspbmc egy Tv távirányítóval
- torrent ("távoli" vezérléssel)
- fájlszerver, esetleg FTP
Ezeket egy géppel szeretném megoldani. Jól gondolom?Analóg TV-n mennyire olvashatóak jól a betűk (média lejátszás szempontjából)?
DynDNS jellegű dolog létezik-e rá?
A Raspbmc lenne a legnyerőbb rendszer ezekhez a feladatokhoz?
Mennyire kell ehhez mókolni, megoldható különösebb linux szakértelem nélkül (Ubuntut ismerem felhasználói szinten)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játszós félkonfig
- MacSzerez.com - 2023 Mac Mini M2 Pro / 16GB RAM / 512GB SSD / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 iMac 21.5" 4K / i5 3 GHz / 256GB SSD / 16GB RAM / Garancia
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest