Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
válasz
golya87
üzenetére
Legalább valaki őszinte. Nem jó ez semmire. Ha kiderül, hogy még szervernek sem, akkor visszaviszem a boltba.
Ha nem kell senkinek, úgyis az lesz. Regélhetnek itt nekem, hogy mekkora hiánycikk. Valójában rossz.
Wassermann: egy barátnőm vett egy hűtőt. Rossz volt. Amikor megvette, nem volt róla tudomása, hogy rossz. A bolt bolond lett volna szólni. Így történhetett, hogy megvette. Ha tisztában lett volna azzal, hogy rossz, semmiképp nem veszi meg.
Én is így voltam vele. Az Ubuntu desktop ost gyakorlatilag garantáltnak tüntetik fel. Én nem érem be kevesebbel. A felháborodásom teljesen jogos, hiszen a Raspberryn nem fut az Ubuntu.
A mai nappal a PINN már csak egyetlenegy Ubuntu kiadásra csökkentette a telepíthető 64 bites kiadásokat. Úgy látom, másoknak is van panasza!
Jelentem: másik pendrive-ot sem bootol az Ubuntu. Az előzőn boot és lba flageket adott meg a System-boot partíciónak, most viszont csak lba flaget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PLC programozás
- Le Mans Ultimate
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Belépő szintű gaming Pc eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann