Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
graffin
csendes tag
Sikerült beszerezni a málnát.
Nem biztos, hogy jó ötlet volt a legnagyobb hóban felsétálni a Gellérthegyre, kiköptem a tüdőm, mire felértem.

Két kérdésem van:
1. ha felteszek egy openelec-et, akkor az alá fel tudok még tenni 1-2 dolgot, ugye? Pl. valami nyomtató szervert, webcam szervert Láma a kérdés, de gondolom ugyanúgy elérhető valami parancssor, ilyesmi.2. Ez már trükkösebb: meg tudom vajon azt csinálni, hogy ha felteszek egy nyomtató szervert, akkor legyen valami trigger, amit tudok figyelni és egy GIPO-n keresztül egy relét vezértelni? Az elképzelés valami olyasmi, hogy ha bekerül valami a print queue-ba, akkor kiadok az egyik GIPO-n egy high-t, mondjuk 2 percig. Persze okosan, szóval minden nyomtatáskor újraindulna a timer. És igy nem kellene bekapcsolni a nyomtatót, nyomtatás előtt bekapcsolna, kinyomtatnám az oldalt, majd magától lekapcsolna.
Ennél mondjuk eggyel gagyibb, de legalább megoldható: csinálok valami alap weblapot, amin lesz 1 gomb, amivel be lehet kapcsolni a nyomtatót.
De a legjobb az lenne, ha lenne olyan nyomtató szerver program, ami egy kicsit jobban konfigurálható és akár arra is képes, hogy valami scriptet meghivjon nyomtatáskor, ilyesmi.
Egyelőre csak a Cup-ot nézegettem, nem tudom, ki használ e mást.Köszönöm, üdv
g
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- World of Warships
- Asztalos klub
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann