-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
PistiSan
üzenetére
Az usb csatlakozók biztosítékait átkötöttem. Erre méretre vágott ellenállás lábat használtam, amelyek végeit behajtottam hogy megkapaszkodjon a polyfuse két oldalán lévő mélyedésbe. Az egyik sajnos elmozdult forraszás közben, így kicsit ferde lett. Nem lett valami szép, mert csak nagy méretű pákám van, sokkal jobban is meg lehet csinálni megfelelő szerszámmal, feleslegesen sok ónt is használtam.. sajnos nem fértem ezzel jobban hozzá. De a célnak megfelel.

A hivatalos fórumban is van hasonló téma, de a többség felesleges drótozásokat csinált, a profik csak így átkötötték. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- ASUS routerek
- Diablo IV
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Asztalos klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann