Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, mert elakadtam. (nem vagyok műszerész)

Összeraktam egy NES kártyás emulátort. Pi Zero W-t használtam. Nagyjából ezt a leírást követtem, viszont az usb részt másképpen oldottam meg. Az usb-be egy ilyen usb otg hub-ot dugtam, otg-re kapcsolva és erről kapja a tápot is. Lényegében így néz ki.
A kis pi indul, működik, viszont bármi nagyobb usb eszközt dugok rá (billentyűzet, usb gamepad, stb), az nem megy. Kisebb cuccok, mint pl táblagéphez készült billentyűzet, minden további probléma nélkül működik.
Gondolom a problémát az okozhatja, hogy nincs megfelelő feszültség, ezért arra gondoltam, hogy a pwr-be is adok neki tápot. Viszont nem tudom ilyenkor mi történik, ha kap ezen az otg hub-on is áramot és a pwr-en is? Nem fogok kárt okozni vele? Vagy mi lenne a jó megoldás szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Napelem
- Plexi topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- 2Chicks GAMER-PC, RTX 5060 8GB, B760M, 14100F, 16GB DDR5, 2TB PCIe M.2 SSD, 750W 80+, WiFi
- Tekken 7 Playstation 4
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann