Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
válasz
doberman
üzenetére
De nem ám sajnos.
Azért is mertem belebabrálni a /etc/profile-ba ,mert előtte amikor elindítottam a progit (manualisan) és nem tudtam leállítan , akkor ssh-n még tudtam rá hatni, de most ssh-n belépve is (gondolom szintén lecsekkolja mi van a profile-ban) elindul automatikusan (és mégegyszer !!!
gondolom , mert onnantól értelmetlen dolgok vannak az LCDn) a kis progi ,amiből nem tudok kilépni.
Az egyébként miért van hogy a ctrl+c nem működik ? Vagy az nem egy álltalános python kilépő bill.komb. ? (Más kis python proginál működött)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motoros topic
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Parfüm topik
- Facebook és Messenger
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért is mertem belebabrálni a /etc/profile-ba ,mert előtte amikor elindítottam a progit (manualisan) és nem tudtam leállítan , akkor ssh-n még tudtam rá hatni, de most ssh-n belépve is (gondolom szintén lecsekkolja mi van a profile-ban) elindul automatikusan (és mégegyszer !!!
Az egyébként miért van hogy a ctrl+c nem működik ? Vagy az nem egy álltalános python kilépő bill.komb. ? (Más kis python proginál működött)
wassermann