- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
válasz
doberman
üzenetére
De nem ám sajnos.
Azért is mertem belebabrálni a /etc/profile-ba ,mert előtte amikor elindítottam a progit (manualisan) és nem tudtam leállítan , akkor ssh-n még tudtam rá hatni, de most ssh-n belépve is (gondolom szintén lecsekkolja mi van a profile-ban) elindul automatikusan (és mégegyszer !!!
gondolom , mert onnantól értelmetlen dolgok vannak az LCDn) a kis progi ,amiből nem tudok kilépni.
Az egyébként miért van hogy a ctrl+c nem működik ? Vagy az nem egy álltalános python kilépő bill.komb. ? (Más kis python proginál működött)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, I5-6500, 8GB DDR4, 240GB SSD, Win 11, Számla, 1 év garancia ( olvasd végig)
- SK Hynix 64 GB DDR4-2400T 2 x 32 GB (HMA84GR7MFR4N-UH) Szerver memória
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter ELKELT, szállítás alatt!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért is mertem belebabrálni a /etc/profile-ba ,mert előtte amikor elindítottam a progit (manualisan) és nem tudtam leállítan , akkor ssh-n még tudtam rá hatni, de most ssh-n belépve is (gondolom szintén lecsekkolja mi van a profile-ban) elindul automatikusan (és mégegyszer !!!
Az egyébként miért van hogy a ctrl+c nem működik ? Vagy az nem egy álltalános python kilépő bill.komb. ? (Más kis python proginál működött)
wassermann