Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsomarton
tag
LibreOffice frissítésben szeretném a segítségeteket kérni.
A jelenlegi rendszeren (Raspbian Jessie with Pixel) elérhető LibreOffice kissé idejétmúlt már, és bár eddig rendben működött nemrégiben egy egyszerűbb PPT teljesen kiakasztotta. Ezért arra gondoltam, hogy megpróbálom frissíteni, amivel kapcsolatban találtam egy fórum bejegyzést is:
Követve az utasításokat (a "sources.list" fájlban kicseréltem a "jessie" szót "stretch"-re) a frissítés rendben lezajlott, azonban a visszaállítást követően az "apt-get update" parancs nem adott már olyan szép hosszú listát, mint eddig (pl.: hiányoztak a HU-val végződő sorok), illetve a KODI-hoz kellő pipplware repository GPG hibát jelzett azok után is, hogy a hozzá való kulcsot eltávolítottam és újra feltelepítettem.
Esetleg tud valaki segíteni? Van más, kevésbé rizikós, módszer arra, hogy hogyan frissítsem az irodai programcsomagot?
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- PlayStation 5
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Tekken 7 Playstation 4
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann