Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- VR topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cellpeti
üzenetére
Kb. kéthetente jön valaki a topikba, és kérdezi meg ugyanezt, anélkül, hogy akár 100 hsz-t visszaolvasna (én mielőtt megvettem a pi-met, elolvastam az egész topikot, 20ezer hsz volt)...
Úgy 15-20 kérdezővel ezelőtt beírtam, hogy én pl egy asus rt n14u routert vettem pont erre a célra kb. 10ezerért, két éve használom (remélem még sokáig működik).
Ízelítő a képességeiből:
- ftp szerver
- dlna szerver
- samba szerver
- t.rrent kliens
- printer szerver
- ... csillió egyéb, amiket nem használok, pl az asus saját ingyenes dyndns szolgáltatása (webszervernek asszem pont nem lehet beállítani, csak felhőtárhelynek). Egy külső 2.5"-os winyó van rákötve, 0-24-ben működik, kb havonta egyszer újraindítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forrmell.enn
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux Mint
- Napelem
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Escape from Tarkov
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann