Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Próbált már vki 84x48-as nokia (3110-es) lcd-t kötni a pi-re? Rájöttem, hogy van egy itthon és használni kéne valamire.
Egy PIC mikrokontrollerrel már egyszer életre keltettem. A kérdés, hogy mire lehetne használni, ha sikerül beüzemelni? Rá lehet venni akár a raspbian-t, hogy ezt használja videokimenetnek, akár csak a konzolt erre irányítani, vagy csak az fog rákerülni, amit én pythonban rárajzolgatok? Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Bitcoin topic
- Indul a ChatGPT Health
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy PIC mikrokontrollerrel már egyszer életre keltettem. A kérdés, hogy mire lehetne használni, ha sikerül beüzemelni? Rá lehet venni akár a raspbian-t, hogy ezt használja videokimenetnek, akár csak a konzolt erre irányítani, vagy csak az fog rákerülni, amit én pythonban rárajzolgatok? Üdv!
wassermann