Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
tamas1985 #1994 üzenetére
Van jópár, most aztán nem keresem ki melyik és hol a legolcsóbb.
MK802-t amiről volt már itt szó láttam már 60ért, A10re épül a többsége, ez pl nem rossz http://gooseberry.atspace.co.uk/?page_id=13
40 GBP, 40 euro fele jópár megoldás van.
Elvileg 15dollárból ki lehet őket hozni.Alien83: ja. A többség kisebb
azbest: kb erre gondoltam. Van vagy egy tucat ilyen 40eur/gdbtől felfelé
Jó vicc lenne ha pont egy brit chip-ets cuccnál gondolná bárki is, hogy nem lehet olcsóbbnak lenni. Fele... simán. De mint irtam is az elején, a support ott nincs meg. Talán majd egyszer lesz akik többet nyújtanak, vagy nyitottabbak lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest