-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
truefx #19419 üzenetére
Éppen most akartam írni a saját esetemről.
Van nekem egy WD750gb/5400 fordulatú vinyóm ami USB2 házban volt.Eddig simán szólóban meghajtotta minden kütyüm még egy 3 éves 2/8 gb stikk és az rpi2B+ is. Na most átraktam egy USB3 házban és tegnap mellé volt dugva egy hub az egérnek és a bill. Még a billentyűt sem volt hajlandó kezelni. Semmi mozgás.Na az előző tapasztaltból kiindulva mellé dugtam egy 3.5 külsőt táppal és ment minden simán. A tápom egy 2.2 A 12W.
Szvsz az USB3 nagyon lefogja,de semmi szükség nincs ez esetben rá.
Tehát mindenképpen olyat keressél amit kimondottan külső vinyóba szánnak 5400 és csak USB2 házba rakd. A WD-nál találsz útmutatót.
Remélem kezdésnek megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest