-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
RoundRobin #16062 üzenetére
Igen én is úgy láttam, hogy csak úgy szórakozni az a legkorrektebb. Persze még nem érkezett meg, de lassan be kellene, hogy fusson
Persze kell neki egy külön táp, a csatlakozót nem tudom honnan a legjobb beszerezni. Én csak szépen egy szabvány microusb tápkábelnek az egyik végét buherálnám át. Az a legkézenfekvőbb tán. Persze rendes microusb-s töltőfejet szerezni se egyszerű, nehezen bízok meg bennük. Lehet a legegyszerűbb gyorsba összepakolni egy kis tápot neki
Valamint ahogy írják sokan erre kell a hűtőborda alaphangon. Mondjuk mintha valami félresikerült alaphangon túlhúzás játszana ebbe bele, nem tudom, mindenki ír mindent, ha megjön kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest