Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu999
tag
válasz
anonym1s
üzenetére
A formázással nincs gondom , de letöltöttem az általad említett programot és azzal is formáztam. A végeredmény ugyanaz.
NOOBS-t felmásoltam a kártyára.
Bekapcsolásnál megjelenik a telepítő ablaki amiből ki lehet választani , hogy melyik linuxot szeretném felrakni. Eddig is eljutottam idáig.Ezután bármelyik verziót választom ki nem tudom telepíteni. Az ablakban ball felül van egy kis ikon aminek install a neve, hoába kattintok rá a kis ikon marad szürke , nem indul a telepítő.
-------------------------------------
Ezután megpróbáltam img fileból felrakni a linuxot.
Fedora arm-al próbálkoztam elsőnek. Img file-t betallóztam, sd kártyát nem látja a program.Win32 disk imager-er estem neki másodszorra. SD kártyát látja, img file-t betallóztam amikor az írásra kattintottam akkor azt a hiba üzit dobta fel , hogy: the specified file contains no data (A megadott fájl nem tartalmaz adatot)
Próbáltam resbian-t, snappy ububntut, open elec-et mindnél ugyanezt írja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC Ryzen 7 2700 RTX 3070 8GB 16GB RAM 512 SSD
- Gamer PC Ryzen 7 9800X3D RTX 5060 32 GB RAM DDR5 1TB SSD GARANCIÁVAL
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Intel Core i9 10900F/Radeon RX 6700 XT 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 5700, RX 6600 XT, 32Gb DDR4 3200MHz, 980Gb SSD, 650W GOLD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann