Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
PistiSan #1138 üzenetére
Nekem a 21.-ei héten jönne meg, és 10-én írtak, hogy nem tudnak levonni a kártyámról (tudok róla mivel lejárt), persze változtatni nem lehet és hogy hívjam fel őket az új lejárati dátummal, csak egy gond van, hogy kártyaszám is változott ráadásul UK-s számot kéne felhívni. Ezt meg nem fogom megtenni, már csak azért se mert nem tudok olyan jól angolul. Nem értem hogy ezt miért nem lehet online megoldani, ugyan úgy mint ahogy feladtam a rendelésem. Természetesen e-mailben nem fogom elküldeni nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest